CrossFitness by Marie

fredag 31 maj 2013

Imorgon är det dags!I förrgår joggade jag en sväng på rasten, först tänkte jag skippa det för mina knän kändes så himla kassa men efter jag blivit varm kändes dom bättre och jag har nog varit still för länge så dom blivit stela och knakiga helt enkelt.

Var tunga och stumma ben igen så vilade jag igår igen och idag lite lek i räcket Toes to bars och Pullups och lite rörlighetsövningar.

Känns lite opepp att kroppen inte svarar något vidare fast jag vilat en hel del men vi får se imorgon, nu börjar jag tom bli nervös ju!!!


Om man är i krokarna och gillar träning så tycker jag man ska åka och kolla in tävlingarna med riktigt starka och uthålliga atleter men även såna som jag som vill utmana sig själv lite kommer också att delta hoppas jag iaf, så det inte bara är jag som är hobby CFare :)
måndag 27 maj 2013

Träningsglädje!Nu har jag vilat 3 hela dagar från träning och kände mig så sugen på träning men alltså det känns inte helt 100 jag blir trött så himla fort och klarar inte av att ligga på hög puls riktigt. Så irriterande!!!

Körde ett sista pass med skivstången före helgen och nötte på med Snatcharna som kändes rätt ok men för dåligt fokus idag med 3 barn med när jag tränade och trött fort så jag provade 40 kg 1 gång vilket gick bra sen sänkte jag ner vikten igen och jobbade på med 35 kg.

Sen blev det massa Clean & Jerk upp till 45 kg och 12 reps på den vikten men mina ben tar slut direkt fast det känns lätt att få upp stången så att ta mig ur squaten är tungt, vet inte riktigt det är ju ingen direkt vikt och jag är ju relativt benstark men sen skulle jag kunna låta bli att gå så himla djupt vet jag för jag är onödigt djupt ner men det är svårt att bromsa tycker jag.

Sen körde jag :

21 Marklyft 45 kg
21 Burpees
15 Squatclean 45 kg
15 Fällknivar
9 Snatch 30 kg


Gjorde det sakta och ändå höll jag på att gå under, min ben skakade, squatcleans var en marddröm och fick dela i 4 or, vad sjutton vad frusterande!

Känner att om jag ska vara med i helgen är det lika bra att hålla igång nu och se vad som händer även om det blir lugna pass tisdag och onsdag så tänker jag inte vila helt det får bli som det blir nu får vi se.


Senare hemma körde jag 4*5 reps strikta Pullups sen 40 Ryska svingar 20 kg KB med 40 Knäböjshopp i 3 st Superset.


Känns iallafall skönt nu på kvällen att känna att kroppen fått jobba lite igen.
I förmiddags tränade jag mina duktiga mammor i regnet och jag tänker ofta tanken att de som inte är mammor själva kan nog inte förstå vilket tålamod och vilja man har när man är mamma och tränar med barnet med sig, inte alla skulle fixa träna med ibland kinkiga barn som hänger i benen, vill ammas mitt i passet eller bara vill vara nära mamma och gosa och så kanske man som mamma inte får sova mer än 1-2 timmar åt gången per natt och egentligen skulle kunna lägga denna tid på att försöka sova om barnet somnar, men de väljer att träna och gör det efter de förutsättningar som de har och för det tycker jag att dom är såna riktiga hjältar!!!

Min kompis som tränar i Boot camp för Mammor gruppen skrev till mig på FB nyss:

Det är en sån underbar känsla när man verkligen VILL träna! Ser fram emot alla pass. Och blir så glad när jag känner resultat. Detta är helt din förtjänst, Marie Javanainen! Tack för att du gett mig träningsglädje!  

Jag blir verkligen så varm i hjärtat av det då det är min mission med mina träningsgrupper, att sprida träningsglädje och att även den som inte tränat tidigare ska kunna längta efter nästa pass och prioritera bort annat för att de just vill träna då! Och att man själv märker sina resultat inte bara utseendemässiga utan att man blivit mycket starkare och det märks av både i träningen och vardagen.Mina andra tjejer som tränade Kettlebells nu på kvällen imponerar dom med med sina stora framsteg och dom är riktigt vältränade och ja jag ligger nog i lä när det gäller uthålligheten dom har!
Ikväll fick dom göra ett tungt pass med mycket tung styrka.


fredag 24 maj 2013

Övertränad?


Senaste dagarnas träning har bestått av massor av Chest to bar, Toes to bar och Pullups och intervalllöpningar med knäböjshopp, var trött i överkroppen och tog en dags vila men tyvärr var kroppen inte med riktigt igår trots en vilodag. Jag fick pump i underarmarna som blev stumma direkt av Kettlebellsnatchar och benen kändes tunga direkt igår så det var ett motigt pass igår på lunchen gjorde även boxjump och reptile Pushups och det kändes heller inget vidare.

Jag som var inne i ett så bra träningsflow, men det kan ju bara vara tillfälligt och vila gör förhoppningsvis susen :)


Blir vila nu hela helgen troligtvis då vi åker långt på Crosstävlingar så hoppas kroppen känns fräschare på måndag så jag kan köra ett sista pass med skivstången förhoppningsvis innan MK Open.Jag orkar inte lägga energi på att fundera över att jag inte tränat på det ena eller andra nu, räknar inte med att komma till final så de grenarna skiter jag i, tex repklättring har jag aldrig testat isåfall löser väl det sig hoppas jag...
Jag är iallafall glad att det inte är Double unders med, hade ju helt tappat bort dom men häromdagen fick jag till några igen så vi får väl se om jag kan bli bättre där igen:)måndag 20 maj 2013

Plötsligt händer det!Jäklar vad nöjd jag var igår när jag tränade- mina Snatchar fungerade som dom skulle och jag klarade 40 kg igen och inte bara 1 jag gjorde totalt 10 st 40 kg!

Under lördagen på MK Open är ju en av grenarna ett maxlyft Snatch med 3 Overhead squats och nu jäklar ska 40 kg åtminstone sitta, jag blev ju så besviken på RCFFC i höstas när jag inte fick upp 40 kg.
Igår kändes det som att jag kunnat lite mer men vågade inte förstöra när det gick så bra :)
Jag dök under stången och stannade inte upp som jag brukar när jag lägger på mer vikt och kände mig orädd och stark.

Först jobbade jag upp mig till 38 kg och körde 3 OHS i varje lyft upp dit sen tänkte jag att varför stanna där när det kändes så bra, lika bra att testa då man ska utföra 9 reps 40 kg Snatch i gren 3 och om man nu hinner dit vilket inte alls är säkert med dom jäkla toes to bars före så vore det ju trist att inte få upp stången då ens....


Sen körde jag gren 3 som är följande:

En AMRAP. Timecap: 7 minuter
 21 Deadlifts 60 kg/40 kg
 21 Barface burpees
 15 Squatcleans 60 kg/40 kg
 15 Toes to bar
 9 Squatsnatch 60 kg/40 kg
 9 Muscle ups (CTB för master och damer)
 AMRAP Hand release push ups


Jag hann inte klart så mycket kan jag säga och även om jag tränar för fullt på Chest to bar här hemma så misstänker jag att det behöver jag inte göra en enda, det blir nog tufft:/

Kan konstatera att mina ben var jäkligt slut efter detta korta pass, marklyft, cleans och sen tunga Snatchar på det gav skakiga och trötta ben.

Ja jag vet vad jag behöver träna på iallafall.....Här hemma har jag nu kommit upp i några st Chest to bar som jag kört många set av och strikta Pullups har det blivit en hel del sets av, tyvärr går det inte att köra kippade Pullups hemma på stången då slår jag i huvudet i väggen men strikta ger styrkan att orka fler Kippade.

Idag blev det pass hemma med bla OHS med 20 kg Kettlebell 8/8* 4 set, HSPU 8 *8 set hälften Kippade hälften Strikta och Pistols 10/10 * 5 setIgår kväll såg jag delar av Crossfit Regionals på Eurosport, coolt att sånt får plats i sport tablån. Vilka maskiner dom är, galet uthålliga och starka!Bilder lånade från Reebok Crossfit Games sida.

Vinnare av Regionals på damsidan- Sam Briggs

Duktiga Erika från Måndagsklubben i Falun

Blodigt med Chest to bar :/

Svenska Caroline Fryklund vs Sam Briggs, 2a resp 1a platserna

fredag 17 maj 2013

Pullups lycka!!Sen jag släppte måstet att träna långa pass i boxen har jag ju fått till så mycket fler pass i veckan även om dom är korta ger dom mycket vilket märks på konditionen framförallt.

Sen när jag vet att min tid är mycket begränsad så tar jag tillfällen som rast på jobbet på förskolan i akt och tränar ofta korta intensiva pass då som jag kan komplettera med styrka hemma sen.

I onsdags körde jag Backintervaller på rasten, 20 min blev det i en ännu längre backe den här gången.

I torsdags körde jag ett styrkepass hemma.


Plankan + Armhävning + Rotation m hantel 13,5 kg, var sjukt tungt så jag gjorde få reps 2 per sida men tänker på för några år sen gjorde jag den med några få kg bara. Har hänt en hel del där:)
Planka med 20 Benlyft
*4


10 djupa utfall med hantlar
4 Peak på boll med 6 åsnearmhävningar
*4

Ground to overhead med hantlar 13,5 kg hantlar
25 Armhävningar
*4


Snacka om att mina axlar var mos och brändes under passet och gör fortfarande!


Avslutade med att testa amap 1 min KB svingar och vila 10 s sen amap 50 s av knäböjshopp, det är ju en del av passen på MK Open och det är ju 2 saker jag ändå kan så då ska jag se till att klara många också!

Det går ju inte att göra hur fort och många som helst för det finns ju såklart regler för utsträckta höfter och djup i knäböjen och i svingarna får jag träna på att jobba med mer sträckta armar då man i Crossfit har i mitt tycke knasiga regler att i ryska svingar ska man inte jobba nära kroppen som man enligt Spartan bl.a. som jag utbildat mig hos ska göra för att skydda sig mot onödiga skador och påfrestningar som det blir av att jobba i ytterläge i lederna. Men tyvärr så bestämmer jag inte utförande reglerna så det är bara att rätta sig in i ledet :) men Crossfit har ju en del att lära i vissa grenar för att minska skaderisken.


Igår startade ju Regionals i Danmark och det ser bra ut för flera svenskar och även Måndagsklubben Faluns lag ligger bra till!


Igår tränade jag mina starka mammor på morgonen som gör såna framsteg vecka för vecka, så kul att se vilka skillnader i styrka, uthållighet och teknik.

Själv gjorde jag ett kort pass med 14 min trappintervaller några längder Bearcrawl och vägen tillbaka till bilen hoppade jag Grodhopp vilket blev 40 st och mina ben var rejält shaky sen kan jag säga:)

Hemma tog jag små minipauser från datorn och gjorde några set med Chest to bar som jag nu fixar några st med handflatan mot mig och Pullups.

Min snälla sambo satte upp den fina pullupstången igår och för mig är det äkta lycka :) den blev perfekt och jag tyckte det kändes så lätt att göra Pullups mm i den mot vad det brukar kännas och jag konstaterade att stången är lite smalare vilket gör det mycket lättare för mig med mina små händer och korta fingrar...

Parövning med plankan, kräla under, kliva över- jobbig kan jag lova!Bålövning -stå på alla 4 och sträcka ut motsatt ben o arm

Utfallsgång

tisdag 14 maj 2013

Kanske, kanske inte.....I söndags frågade jag sambon om han ville träna med mig eller göra en pullupstång åt mig och han valde det sistnämnda, han är för söt min älskling :)

Har inte fått upp den men snart så hoppas jag kunna träna på Pullups ofta igen.

Jag körde Snatchar upp till 32 kg och körde på 32 kg 3*5 set med Fällknivar i vilan mellan seten.

Sen Frontsquats 57 kg 4*5 set med 5 Dips i vilan i varje set.

Bänkpress 37 kg 5*6 set med 10 knäböjshopp i vilan.

När det är tunga övningar som kräver fokus och ork men jag har ont om tid (som alltid) så gillar jag att lägga in tex bålövningar eller övningar med annan muskelgrupp än den jag jobbar med i vilan för att ändå vara tidseffektiv utan att förlora kraft och fokus till huvudövningen.

Vilade igår och idag på lunchen hade jag lite idetorka men hade 16 kgs Kettlebellen i bilen så jag körde delar av passet mina tjejer fick köra igår på Kettlebellpasset.

Dåligt uppvärmd- 2 min jogg, magen full i mat- nyss lunch men man får köra det man kan ändå:)

Först varianten av woden "Helen" som vi körde igår med 3 varv av:

ca 350 m löpning runt en fotbollsplan (ska vara 400 m)
21 Kettlebellsvingar
12 Armhävningar (ska vara 12 Pullups i riktiga Helen, men brist på stång)

Tog 7 min 8 sekunder och det är löpningen som är så jäkla seg för mig, sen håll på det gjorde det inte direkt trevligare. Annars är jag rätt snabb i svingarna och armhävningarna tycker jag....

Sen ner med pulsen någon minut och sen 5 min Amrap av ca 2* 30 m shuttlerun och 4 Burpee- pressar med Kettlebell, mjölksyran kom snabbt här!

Vila någon minut sen hade jag 5 min kvar och gjorde då så långt jag hann på en nedåt stege med KB Thrusters och Grodhopp 10,9,8,7 hann jag med sen var tiden ute och jag var slut och hade blodsmak i munnen!


Sen hemma på kvällen blev det:

Superset 4 set
4/4 Planka+Armhävning+Rodd+Benlyft 13kgs hantlar
10/10 Sidoplanka +höftlyft+ Benlyft

8*5 set av Thrusters med 13 kgs hantlarSen är nu lördagspassen till MK Open släppta idag och jag har ju tvekat hur jag ska göra även om jag är anmäld och har ju inte tränat med samma glöd som inför MK förra året men jag blev sugen nu när jag såg passen.

Jag rädd att jag blir så besviken att jag inte håller för mina egna förväntningar, men jag försöker se det som att jag gör det efter mina egna förutsättningar, jag tränar inte mer än 3-5 pass i veckan, har sällan mer än 3 timmar per vecka att lägga på egen träning och tränar inte i en box mer än högst 1 gång per vecka så jag kan inte prestera mer än vad jag gör hur gärna jag än vill....

Vi får se...

Kettlebellgruppen gör Alfabetsplankan
Löpningen i Helen
Enarmssvingar
21 KB svingar i Helen


Jag var så stolt över tjejerna i Kettlebell gruppen igår, dom slet som djur och kämpade sig igenom ett tufft träningspass som såg tufft ut på papperet men var tuffare ändå i verkligheten! Dom är så starka, uthålliga och har enormt pannben och gör alla tokigheter jag säger åt dom att göra! Stolt coach!

söndag 12 maj 2013

Skön långhelg i husvagnen

I förrgår blev det ett snabbt pass under tiden sambon grillade, först uppvärmning med 20 kgs klotet, Pressar, SDHP och Rodd i några set sen lite Pistols träning på Kettlebell och Armhävning med Klapp träning.
Sen en Amrap på 8 min av:

20 kg KB Clean & Jerk 3/3
5 Goblet squat 20 kg KB
6 Burpees

Vila 4 min sen Amrap 11 min av:

12 Höga KB svingar 20 kg
2 Shuttlerun ca 30 m st

Puhh vad tufft det är att springa och sen svinga direkt, pulsen skjuter i höjden direkt..... stumma underarmar de sista 2 varven också.Har problem att klara av Pistols på KB på högra benet, men vänstra funkar...

Explosiva armhävningar med klapp

 


Glatt överraskad fick jag med mig sambon på gymmet som låg brevid campingen igår och härligt med skivstången igen men ett gym går inte att jämföra med en Crossfit box och jag saknade chinsräcke iallafall men jag använde smithmaskinen på högsta som var lite lågt ändå men bättre än inget alls.

Jag började med 4 Backsquats på 62 kg med 7 parallella  Rodd i Trx i 5 Superset.

I superset
1 Clean & Jerk 42 kg
4 Pullups
* 6


I superset
3 Marklyft 82 kg
3/3 Hantelsnatch 20 kg
*5

I superset
6 OHS 32 kg
4 Toes to bar
*4


Min sambo som bara tränar sporadiskt ville väldigt gärna bräcka mitt senaste PR i Marklyft127,5 kg och lyfte igår 132 kg men tekniken finns det en hel del att jobba på, men jag tänker inte låta han ha det så länga få se när det blir tillfälle för ett nyt PR försök :)


Mycket grillat blir det när man campar, godast är ändå alla grönsaker!

Haft en toppen långhelg i husvagnen med familjen, inte en massa måsten bara gjort det vi känt för och njutit av god mat och härligt väder........

torsdag 9 maj 2013

Splitta pass


Tisdagsträningen blev uppdelat på 2 mindre pass, ett kort intensivt lunchpass på endast totalt 11 min, det var vad jag hade tid med. Fel ordning med det intensiva först men hellre det än att skippa träningen för det.

KB Snatchar 16 kg 30/30, 20/20, 10/10 utan att sätta ner klotet. Tungt åt underarmarna och axlar.

Vila lite kort och sen 4 min Amrap av;
3 Burpees
3 Knäböj m upphopp

That's it! Det var delar av passet mina grymma tjejer fick köra i måndags och dom grejjade det galant of course!


Sen på kvällen gjorde jag PlankRodd + Armhävning + Benlyft 3/3*5 set

Plankan m Benlyft 10/10
Plankan m knä mot armbåge 10/10
*4 set

Hantel Thrusters 10*7 set

Sen la jag ner, klockan blev så mycket och så sent är det svårt att somna sen.Att splitta pass är inte alls tokigt om det funkar, dels kan man splitta och köra styrka först och sedan högintensivt det senare passet med tex Amraps av olika styrkeövningar man har säker teknik i eller intervaller eller cardio av annat slag.

Alltså styrkan först som kräver mer fokus och teknik och sedan konditionsträningen andra passet.

Eller dela ett långt styrkepass på 2 delar.

Fördelen med att dela är att man kan lägga mer krut i varje pass och ha mer ork när de inte blir så långa.

Jag tycker det är toppen men det är ju inte alltid det funkar så man gör det bästa av det man har helt enkelt och det man kan....


Igår blev det 10 st Backintervaller med 6 djupa Utfallshopp på rasten på jobbet, hann ingen styrka igår men har tänkt besöka ett gym vid campingen där vi bor nu under långhelgen och har även plockat med Kettlebells och ringarna och eftersom vi för ovanlighetens skull inte är på cross den här helgen så har jag tänkt hinna med några pass och lite löpning med kanske :)Igår kväll blev det Backintervaller bl.a. för gänget på CrossFitness passet också och jag har verkligen bästa jobbet, jag blir så inspirerad och motiverad av mina kunder och deltagare på passen och dom får mig alltid att vilja bli ännu bättre, snabbare, starkare och uthålligare när jag ser hur hårt dom sliter och tar i och ändrar livstil mm. Ge och ta!Bilden med tjejerna - en riktig Crossfit Girlpower bild!måndag 6 maj 2013

Ringlek!


Ibland upplever man att man att man tappat styrka också och i gårdagens pass kändes det lite så när jag körde 1 arms bröstpressar med Kettlebell på boll idag men jag var lite allmänt sliten i överkroppen igår och främst i Triceps som jag känt av på den högra sidan efter Tricepspressarna häromdagen.

I gårdagens pass körde jag även en massa Pistols och även Pistols med 12 kg KB sen tränade jag på att göra Pistols på Kettlebell och jag klarade 1 då! Jag har inte provat det på jättelänge och tyvärr tappar man ju lite men efter många försök så fixade jag det :)

Sen tog jag med mig mina ringar som jag inte fått upp några krokar som håller i lägenheten än ut på gården och hängde dom i gungställningen och körde några set med ringdips, ringpullups, rodd i ringar, armhävningar i ringar och toes to rings.

Kul att få jobba och leka lite i ringarna igen och mellan seten när jag vilade lekte barnen i ringarna, jag röstar för fler ringar åt ungarna i lekparken så dom kan snurra och hänga i dom och ha kul dom med :)!

Ringar funkar i princip som TRX eller liknande men man har ett ännu större användningsområde av dom än TRX, tänk gymnastik - romerska ringar!  Kul och utmanande!Ett favoritredskap!
Imorse var det dags för ett pass  med mina mammor igen och jag blir själv så inspirerad och peppad av att se deras utveckling på så pass kort tid som bara 4 veckor, vi höjer ribban lite hela tiden även om alla är på olika nivå och har fött barn för olika lång tid sedan så ökar vi deras ribba och det är vad som ger resultat oavsett att de varit med förra hösten och har barn som är över 1 år eller dom har fött barn för några månader sen bara och inte gjort mer än barnvagnspromenader innan.Både mammor och barn är med och kör övningar :)

fredag 3 maj 2013

Filmer med kombinationsövningarPå rasten på jobbet igår joggade jag en sväng ca 25 min på elljusspåret kom ca 4,3 km och det var ett lugnt och behagligt tempo som jag höll har känt av halsen 2 dagar nu så vill inte komma upp i för hög puls.
Det är det längsta jag sprungit/joggat på länge och det var ju inte så farligt tråkigt ändå, gillar att springa i skogen och tycker asfaltsnötande är tråkigt och får ofta känningar i knäna då så skogen är ett bättre alternativ även om man inte kan hålla samma tempo som efter asfalt då.

Nästa vända kanske jag kan komma upp i några kilometer till om jag har lite mer tid på mig än rasten.


På kvällen sen behövde jag lyfta lite tungt igen så jag körde 5 set med Enarmspressar med 4 reps med 16 kg KB mellan tvättvikandet och jag har ju när jag kollar tillbaka blivít mycket starkare i denna övning, många kilon har jag ökat med i denna övning, ibland svarar min kropp väldigt bra!


Halsen lite sämre idag med kraxig röst men pigg i övrigt så jag skippade höja upp pulsen idag med och körde tunga styrkeövningar blandat med bålövningar och rörlighetsövningar hemma.

Jag gillar kombinationsövningar och Plankan + armhävning + rotation (filmen) är en bra kombinationsövning jag gillar att köra som jobbar med stora delar av överkroppen och mycket bål får jobba i den, det gäller att fixa hålla balansen och tight kropp. Om man tycker det är svårt att hålla balansen är ett tips att använda kantiga hantlar istället för runda som lätt kan rulla iväg om man inte har styrkan i kroppen riktigt. Idag körde jag den med 10,5 kgs hantlar 3 reps/ sida * 4 set.10 Fällknivar
12 Plankan med sidoförflyttning
*4 set

5 Tricepspressar med 16 kg KB
5 Halo 16 kg KB (filmen visar dessa 2 övningar, satte inte ner klotet mellan övningarna i varje set och mina triceps brändes riktigt rejält)
* 4 set

Windmill 3/3 16 kg KB
Step up åt sidan m 1 ben 6/6 16 kg KB
* 4 set
torsdag 2 maj 2013

BacksquatsLängesen jag besökte boxen nu men tiden att åka in dit o sammanlagt vara borta ca 2 tim med resa det finns inte längre knappt, inte ens 1 gång i veckan får jag till där och jag dragit på det länge nu men idag sa jag upp mitt medlemskap. Känns jobbigt men ändå skönt att slippa stressen över pass som aldrig blir av och en väldigt hög medlemsavgift blir det ju då när man aldrig utnyttjar den. Tyvärr är CrossFit medlemskap mycket dyrare än vanligt gymmedlemskap av förståeliga skäl också. Men jag ska ju såklart inte sluta och träna för det utan har tänkt att träna i Falun i Lugnethallen de få ggr jag kan komma iväg och kan då betala gång för gång vilket känns mer rimligt, men min tanke för framtiden är en egen lokal där jag kan ha en egen box och träna när jag vill och kan. Än så länge är det en bit kvar dit men inom en inte alltför lång tid hoppas jag ha det.


Igår blev det efter en lång rörlighetsuppvärmning muscel up träning med gummiband, som gick sådär hade tappat lite märkte jag.

Sen Snatchar och det tog stopp vid 35 kg och jag vet inte vad jag pysslar med riktigt, glömmer att gå under stången tex... Men gav mig inte och fick till någon rätt hyfsad av 5 st typ.

Gav mig på Backsquats sen med 3 strikta Pullups i Superset, benen kändes lite tunga och sega så gjorde inte så många reps på varje vikt utan ökade upp ganska snabbt och la på 82,5 kg som mest, var lite feg när jag körde själv och sen kändes benen inte så pigga som sagt....
De sista seten blev det 6-7 Kipping Pullups istället, tung i strikta Pullupsen och utan stång hemma blir det sällan träning på dessa så nu måste vi ta tag i det och sätta upp här hemma!


Avslutade med en liten Amrap 8 min:

6 Marklyft 80 kg
4 Toes to bar
2 Dips

Jag klarade inte en enda Dips sista varvet, gaah vad arg jag blir, tränat för lite på dom och var slut av Muscel up träningen i början av passet.


Härlig känsla efter passet ändå trots att mina Dips var kassa. Hade verkligen längtat efter att får köra tungt igen!Benen längtade efter tunga squats :)På sista april stannade jag och familjen till vid en hinderbana när vi var ute och åkte och självklart var vi tvungna att stanna och tävla mot varandra där i jeans och kappa :)

Jag var helt säker på att vara snabbast men tji fick jag! Jag fastnade på första hindret- en hög vägg med ett rep, det var helt omöjligt och jag tog mig inte upp hur jag än bar mig åt, fick lov att välja den lägre varianten istället och hade ju förlorat massa tid då redan. Armgången var kul, lite kalla rör bara så där sent på kvällen....

Men jag ska nog lära mig att smidigt ta mig över väggar med rep, vägrar låta min sambo som inte tränar alls knappt vinna över mig!