CrossFitness by Marie

söndag 15 december 2013

Bästa julklappen!


En superstressig vecka med möten, jobb, jobb och luciafirande och träningen har fått lida lite men jag stressar inte över uteblivna träningspass men jag märker att humöret blir lite upp och ner med ofrivilligt lång vila.


Har fått till lite HSPU, Pressar och Pullups i början av veckan och träning på Handstående där har jag under hösten äntligen vågat gå från Handstående ner i kullerbytta 😃 som inte alls var så svårt som jag trott, det handlar bara om att våga👍

Börjar mer och mer uppskatta att ta en löptur då och då inga längre sträckor men ibland på lunchrasten så tar jag en vända och det är skönt och rensa tankarna med en vända man behöver inte tänka så mycket det är bara att pinna på. Ska bli mer av det har jag tänkt och vinterlöpning är riktigt skönt så länge inte det blir för kallt eller halt.Igår var jag till gymmet och körde först Frivändningar OTM (on the minute) 10 min 3 st varje minut på 50 kg var tanken men jäklar det var tungt och vid den 5 e gick det bara 2 ggr så körde 2 reps resterande ggr.                Sen Jerk upp till 57,5 kg, bättre Dippar igår men känner att jag skjuter fram stången i Dippen och blir feg på tyngre vikter.


             
5 set med 3 Frontsquats på 65 kg och 3 Tuckjumps direkt efter varje set.Sen avslutade jag med 10 min Amrap
4 Strikta Pullups
4 OHS 35 kg
3 Push press 35 kg


Helt slut i armarna efter och mina händer domnade bort lite smått, känner av i handlederna efter mycket Clean, Jerk, Frontsquats och Pressar så dåligt planerat av mig där med mycket belastning på handleder.


Har varit lite orolig vad som händer med handlederna under hösten då jag i perioder vaknat på morgnarna med bortdomnade händer typ som när jag varit gravid och haft Karpaltunnelsyndrom och antar detta också är det och anledningen i detta fall är antagligen av överanstränings eller någon inflammation av något slag.... 

Har inte orkat gå till vårdcentralen då ordinationen ganska säkert kommer bli vila av handlederna och det är inte ett så stort problem att jag tänker låta det påverka så mycket men ska nog tänka mer på hur jag lägger upp min träning.Nu är det bara den här veckan kvar för mina träningsgrupper Bootcamp för Mammor och Kettlebell by CrossFitness sen startar det en ny termin av båda v.3 och det finns platser både för den som vill börja träna som nybliven mamma -Bootcamp för Mammor och de som vill ha en lite tuffare träning på kvällstid - Kettlebell by CrossFitness.

Jag har även några lediga platser på PT online fr.o.m. V.3 för den som vill ha hjälp att få ordning på sin kost och lära sig äta sunt och få träningsupplägg anpassat för just dig och dina önskemål och mål.


Det finns även lite lediga tider för att boka in Personlig träning där jag kommer till dig eller på ett gym, man kan även boka sig tillsammans med en kompis och köra ett tufft pass ihop. 

Vill man lära sig grunderna i Kettlebell för att kunna träna de klassiska Kettlebell lyften på egen hand så boka in 1 eller flera timmar med mig även här kan man välja att boka ihop med sin kompis.

Bästa julklappen till den som gillar träning eller behöver hjälp att komma igång är ett presentkort på något av dessa alt!🎅

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar