CrossFitness by Marie

måndag 2 april 2012

Gladiatorerna!Blev så himla träningssugen nu sent på kvällen så jag tog fram mina Kettlebells och körde 20 min i princip utan att sätta ner klotet mer än vid byte av vikt. Slut i kroppen men på ett bra sätt!

5 varv av

6+6 Snatchar 16 kg
5 Double Clean and Jerk 12 kg på 1 sida o 16 på andra , var lite spännande att använda 2 olika vikter eftersom jag bara har en 12 kgs och en 16 kgs men det gick bra
5+5 Halo 16 kg
5+5 Dragon twist 12 kg (utfall med kettlebell och rotation)
10 Tricepspressar 12 kg
12 Sumo Deadlift 16 kg
5+5 Windmill 16 kg
8  Låg Rodd med 12 kg på ena sidan och 16 kg på andra


 Ska skaffa en 16 kgs KB till och en 24 kg men nu sen jag körde med riktiga Competion KettlebellsSpartan utbildningen så vill jag ju ha såna för det är en helt annan känsla med dom kloten, men så kostar dom en hel del mer också....För ca 8 år sen när min son Max var bebis så föddes en dröm hos mig när jag följde Gladiatorerna som gick då, dels så sa jag att så ska min mage se ut när jag såg någon av dom kvinnliga Gladiatorernas magrutor och sen så sa jag att någon gång ska jag ställa upp i Gladiatorerna. Kan säga att jag var långt ifrån både magrutor och Gladiatorena i många år men nu har jag börjat närmat mig magrutorna och jag har skickat in en ansökan till nästa års Gladiatorerna:)!

Chansen att komma med är ju minimal men ännu mindre om man inte ens ansöker.... Jag drömmer om att få möta Bullet, haha... .eller kanske inte.

Jag säger så här;
Och ni såg väl att det är Crossfit som rules i Gladiatorena?!!!

12 kommentarer:

 1. Du skulle nog göra dig jäkligt bra i gladiatorerna! :)

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna!!!
  Kram från Emma

  SvaraRadera
 3. Kul med tips på kettlebellprogram att köra hemma. Jag har också en 12:a och en 16kilos så ska testa de clean and jerk med olika vikter jag också..

  SvaraRadera
 4. Klart du ska söka till gladiatorerna! Har själv närt samma dröm sedan det amerikanska gick på tv på nittiotalet. men efter den här säsongen så är jag lite tveksam. Tycker det var så mycket onödiga skador plus att jag insåg att jag nog verkligen inte är i god nog form! Men söka kan man ju alltid göra. En dröm är ju trots allt en dröm och drömmar är till för att följas. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var mkt tuffa tag den här säsongen onödigt tufft kan tyckas..... Klart du är i tillräckligt god form, hinner bli om inte annat:)

   Radera
 5. Klart du skall med i Gladiatorerna!. Går det så går det! Och går det dåligt så har du ju iallafall försökt!. Och varit med och försökt att komma till final. Bara det är ju strongt gjort! Du har ju jävlar annamat. Och försök att hitta så liknande tränings former, som de som är i Gladiatorerna! så du är väl förberedd. Men gör inte som Dajana,det blir bara löjligt att försöka vara Kaxig mot Gladiatorerna. Och det var nog många TV tittare som inte gillade henne! Jag tror heller inte att du är kaxig! Men för övrigt är du nog en stridis utan att behöva vara kaxig. Teknik och list och att utnyttja deras kraft och tyngd till din fördel då kommer du långt! Vore Jäkla kul att få se dig där! Psykningarna en del Gladiatorerna gör ingår ju i spelet för att det skall bli mer dramatik i Programmet. Visst ibland kan man tycka att även det blir överdrivet och onödigt o dumt. Men bit ihop och ta det inte personligt hmm ja det är ju lätt att säga. Men de verkar ju shysta efteråt när tävlingen är över. Men som utmanare skall man nog ligga lågt med kaxig heten. Ja det gäller väl annars också i livet. Håller tummarna att du kommer in. Mvh HERO

  SvaraRadera
 6. Lycka till, håller tummarna :)

  SvaraRadera