CrossFitness by Marie

tisdag 3 december 2013

Mina mål...Det har verkligen varit en positiv tid för mig i min träning, jag har gjort framsteg i många övningar och ökat på i vikter i de flesta övningar och ser fram emot i stort sett alla mina träningspass och även om det har krånglat en del med Snatchar, Clean och Jerk och jag inte får till det riktigt med tekniken så har det ändå gått framåt, hade problem att få till tunga Snatchar och Frivändningar förra veckan men jag får nöta på och igår lyckades jag för första gången få upp 57,5 kg i Jerken det har varit nära många ggr men jag fegar och är inte tillräckligt explosiv och dyka under. Det blev en sådär teknik igår med men fick upp 57,5 kg 2 ggr och jag tror jag behöver lite hjälp med tekniken för att få till det bra.

Jag har även satt nya PBn i Frontsquats -75 kg, Marklyft -130 kg och viktade Pullups -12,5 kg, är så kul att känna att det ger resultat, tänk vad tacksamt det är med kroppen att den utvecklas och gör det man ber den om och alla timmar med  tunga vikter pay's off!
             

Jag klarade dessutom första gången på över 1 år att göra för mig- tunga OHS. Sen jag skadade mig i sept -12 i handlederna har jag knappt kört OHS och absolut inga tunga det har inte handlederna fixat men förra veckan gjorde jag flera reps och set på 50 kg, provade med 55 kg också som jag tror är det tyngsta jag gjort innan skadan också men då blev jag feg och fick inte upp stången riktigt.Min lista med mål före årsskiftet är det många avbockningar i och det känns ju så kul, dessutom tror jag många är nära och såna jag kommer fixa innan årsskiftet  och jag har vid dom målen jag redan klarat utökat målet litegrann för utmaningens skull 😃 


Jag har dessutom tänkt anmäla till Måndagsklubbens Styrkelyfts KM i slutet av december och det tycker jag ska bli riktigt roligt och testa min styrka i Böj Bänk och Marklyft! Mest på skoj men är ju kul att testa sin styrka i tävlingsammanhang!


Mina nya mål ska jag utveckla ett tag till vad jag vill få med där....


Gårdagen var träning fr morgon till kväll, Mammaträningen först sen när jag jobbat klart hemma hämtade jag Charlie och han och jag åkte till gymmet och tränade med syrran, sen på kvällen PT kund och sedan avsluta med Kettlebell gänget.Idag har jag rejäl träningsvärk i magen efter att jag avslutade gårdagens pass med L sit och 10 kgs Situp i GHD ställningen, kör ju aldrig rena magövningar i princip så magmusklerna fick väl en chock igår😱

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar