CrossFitness by Marie

måndag 23 januari 2012

Min Lunch & Spartan utbildningen

Min Lunch...
Blir ju sällan inlägg om kosten nuförtiden, är ju så inne i träningen just nu för det är så himla kul! Men äter de gör jag ju varje dag 5-6 ggr om dagen ändå.... och för det mesta bra även om det är lätt hänt när man inte har barnen nu att man äter ute eller så men inte allför ofta och de dagar jag äter dåligt med tex för få mellanmål och äter pasta eller andra snabba kolhydrater så märker jag av det på en gång och får enormt sug efter godis framförallt mot kvällen. Så då är det rätt lätt att äta bra sen så vet man att man slipper det jäkla sötsuget om man sköter sig...:)

Idag blev det en snabb lunch med mina hemgjorda pannbiffar från frysen och quinoa med babyspenat, cocktailtomater, fetaost och bönor-kidney, kikärter och stora vita bönor, olivolja, vitvinsvinäger och salt o peppar, gött och snabbt och relativt nyttigt!!!


Igår vilade jag var och jobbade i ett kök hela dagen och idag vilar jag med, har träningsabstinens och vill träna men kroppen behövde lite vila känner jag.
Skulle ha börjat jobba idag på mitt "riktiga" jobb men lillplutt är sjuk så det blir framskjutet några dagar iallafall.

På fredag är det "Fredags battle" i Crossfit boxen (lite låtsas tävling tror jag) och shit vad jag är peppad tävlingsmänniska som jag är!

Det är snart bara en månad kvar tills jag ska till Stockholm på Spartan Kettlebell utbildning, efter det ska jag vara utbildad Kettlebell instruktör, då vet ni vem ni ska vända er till!! Ska bli väldigt kul!
Måste nog börja tänka på vart jag ska bo över den helgen, tiden går väldigt fort märker jag strax är det februari.

6 kommentarer:

 1. Jag får tyvärr inte gå utbildningen nu i februari för min läkare, kanske om en månad sade han och då blir det ju i Sthlm. Vore skoj ju! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhh vad tråkigt men hoppas hoppas du får gå i Sthlm iaf blir ju jättekul o träffas isf!!! Kram

   Radera
 2. Härligt med kost inspiration:-) Roligt att höra att du mår bra och livet leker med crossfit:-)!! Hoppas att utbildningen blir underbart rolig och givande! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja faktiskt Lotta det beror nog mkt på Crossfiten tror jag att jag hittat rätt här i livet med det iaf!...

   Skrev hos dig just om utbildningen, ja hoppas jag med att den blir:) Kram

   Radera
 3. Vad bra! Jag bor i Borlänge och är klart intresserad av att få en teknikgenomgång. Jag får höra av mig.
  /Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du kan maila mig på mariemammabootcamp@hotmail.se för info....

   Radera