CrossFitness by Marie

fredag 15 februari 2013

Tävla om......Någorlunda tillbaka efter en mindre trevlig magsjuka jag åkte på, fy fasen vad man blir utslagen av magsjuka! Har sovit, sovit och sovit så jag fått ont i höften av allt sängliggande.... Idag är resorb min bästa vän!Men nu till något trevligare! Nämligen en tävling där ni kan vinna ett par Gococo Compression Calf Sleeves
i svart, blå eller rosa.
Jag har själv ett par svarta av dom och jag gillar dom massor dom är sköna att träna i och ger bra kompression till vaderna och håller fötterna torra.
Svart

blå

rosa


Det enda du behöver göra är att gilla min Facebook sida CrossfitnessByMarie och skriva i kommentarerna nedan och dela med dig av var du finner din bästa träningsmotivation!
(om du redan har gillat sidan eller inte har Facebook så räcker det med en kommentar)


Tävlingen pågår tom måndag 18/2 kl 12.00!!!


11 kommentarer:

 1. Jag vill vinna!
  Och min bästa träningsmotivation är DU.

  Kram /Emma

  SvaraRadera
 2. Åh önskar vinna ett par svarta eller rosa, gillar din sida sen tidigare såklart. Blir inspirerad av såna som dig Marie, därför jag tog upp dig till Älvdalen :) Trevlig helg! kram Carola

  SvaraRadera
 3. Anneli Israelsson15 februari 2013 17:35

  Den bästa motivationen hittar jag inombords när jag tänker efter hur bra det känns när man gjort ett pass..då går det mycket lättare :-)

  SvaraRadera
 4. Jag blir motiverad av må bra- känslan som jag alltid får efter ett styrkepass. Denna blogg ger extra-pepp om det känns segt. Då far jag runt på bloggen och kollar youtube vad allt betyder, då kommer alltid träningssuget, slår aldrig fel! /Sofia Månsson

  SvaraRadera
 5. Motivarion för mig är att känna att man utvecklas, blir starkare och snabbare och det tillsammans med andra underbara crossfit utövare. Stämningen som är fantastisk och alla som peppar varandra att orka lite mer, lite tynge och lite fortare . Svarta skulle passa mig ;)

  SvaraRadera
 6. Jag hittar min träningsmotivation i mina barn. Vetskapen om att jag är en gladare, piggare, mer närvarande och energisk mamma när jag regelbundet tränar gör varje tufft träningspass lättare att utföra/ Catherine
  catherine.hall@spray.se

  SvaraRadera
 7. Jag hittar min motivation i mina träningspass. Jag tycker det känns fantastiskt att se mina resultat, att jag orkar mer och mer. Från början var det du som gav mig motivation, men idag är det faktiskt jag själv! Jag vill gärna ha rosa strumpor.. :-)
  Mvh Stina Slott

  SvaraRadera
 8. Min bästa motivation är all energi jag får tillbaka! Att orka vara en glad och närvarande/delaktig mamma/sambo i vardagen. Sen som bonus få ha en stark kropp som orkar massa egna tokiga utmanningar :))
  //Riina P

  SvaraRadera
 9. Önskar jag hade motivation att komma igång "på riktigt" men med ett par sådana strumpor hittar jag garanterat den!!! =)

  SvaraRadera
 10. Jag hittar min motivation i dina träningspass som du gör åt mig/oss. Känner en sån glädje när jag kommer hem efter dom. Jag har blivit otroligt mycket starkare i hela kroppen sen jag upptäckte dig!! Tack Marie!! Blår strumpor vill jag ha :-)
  Mvh Ullis Freby

  SvaraRadera
 11. Bästa motivationen finner jag i resultaten som träningen ger! Jag blir även motiverad av att se och höra att andra ärmigång och tränar!

  SvaraRadera