CrossFitness by Marie

fredag 9 augusti 2013

A kind of love...Lyckan var total i förrgår när jag äntligen hittade lite tid och åka in till Falun till gymmet och friidrottsanläggningen där Måndagsklubben mfl tränar, toppenfin anläggning med så många möjligheter med allt som man behöver som Crossfit tränande. 

Jag som inte hållit i en skivstång på minst en månad och bara kört i källargymmet där skivstången är gammal och liten och man måste sätta ner stången jätte försiktigt annars går golvet sönder.

Riktiga grejer och utrymmet stort det gör skillnad faktiskt!

Jag började med Snatch upp till 35 kg hade tänkt stanna där och göra några set med 2 or där men efter 2 set kände jag att flowet fanns och jag kunde lassa på mer så jag höjde till 40 kg där jag gjorde 3 helt ok ettor och tänkte vad sjutton lika bra att prova mer så jag la på 2,5 kg till och jajamän det gick bra och kändes faktiskt bra, jag gjorde 3 st ettor på 42,5 kg! Sen provade jag 45 kg men då blev jag feg och vågade inte dyka under tillräckligt. Tror jag får ett knasigt tänk när jag klarat en ny vikt så tar de mentalt stopp där fast det finns mer.     
Sen körde jag 6 ettor Clean & Jerk på 50 kg med Max reps Kipping Pullups mellan seten i vilan, låg mellan 8-5 st i seten blivit ringrostig där, det har varit strikta som jag gjort senaste månaderna och greppet var inget vidare på mig, öm och ovan vid skivstången. Mer träning där mao.


Avslutade med Marklyft upp till 100 kg och där körde jag 3 set med 2 or.
Kändes att det var längesen jag körde tunga lyft där var lite ovant men kul of course ✌ 


Sen hade 1,5 timme gått och jag var tvungen att avsluta även om jag lätt hade kunnat fortsatt 1 timme till om jag inte hade annat att göra här i livet😉

Endorfinerna sprutade verkligen och tänk att ett träningspass kan göra en så glad!


Önskar jag kunde få till ett pass i veckan i hallen veckorna går för runt och med en son som tävlar motocross så är helgerna nästan alltid uppbokade och vardagarna är jobb, middag, läxläsningar och träningar av olika de slag. Men desto roligare är det förstås när jag får till ett pass!

Jag har ju mina planer för framtiden om ett eget gym gäller att hitta den perfekta lokalen bara....Trots att det var längesen jag körde så här så kände jag mig stark och tekniken fanns där så det bevisar att Kettlebell träning är utmärkt träning för att bygga styrka och kroppsviktsövningar gör en del de med.


Idag har jag en obarmhärtig träningsvärk i typ varje muskel i hela kroppen 💪

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar