CrossFitness by Marie

onsdag 31 juli 2013

Höstens pass för Gustafs och en film med ett kort sommarpass!Väldigt längesen det hände något här på bloggen men senaste tiden har varit semester och fullt upp.

Blir bättre ordning på det snart!Nu är det bara 4 veckor kvar till Boot camp för Mammor Gustafs drar igång och likaså mina andra träningsgrupper på kvällstid.

Fortfarande finns platser till alla passen och de alt som finns är:

Boot Camp för Mammor - Måndag och fredag kl 9-10, v 34-v 43, 19 tillfällen 1500:- inkl moms.
Träning för mammor där barnen får vara med och fokus ligger på att bygga upp det som försvagats under graviditeten.
Kettlebell by CrossFitness Måndagar kl 20-21 v 34- v 52, utomhus och senare i höst inomhus. From v 45 även onsdagar kl 20-21. Endast måndagar- 1450:- inkl moms, både måndagar o onsdagar 2000:- inkl moms.
En träningsform som blandar styrka, uthållighet, rörlighet, explosivitet och en bra och säker teknik. En träningsform som ger resultat och träningsglädje!
CrossFitness Onsdagar kl 20-21, v 34 - v 43, utomhus. 10 ggr 750:- inkl moms, 80:- drop in/ tillfälle. Kombo med alla Kettlebellpass måndagar o onsdagar 2600:- inkl moms.
Tuffa utomhuspass med ständig variation som blandar styrka och kondition! 

Anmäl dig på mariemammabootcamp@hotmail.se 


Har inte hunnit med så mycket träning heller under senaste veckan men jag filmade ett pass jag gjorde när vi bodde på camping där man ej behöver några redskap.

3 övningar som jobbar med stora muskelgrupper och flåset.
Under en viss tid ska man göra så många varv som möjligt och man kan ju välja antal minuter själv man gör det men tex 8-16 min kan man sätta klockan på beroende på ens uthållighet och styrka.

2 st Wallclimbs ( använda sig av magmusklerna och jobba med hela kroppen)
5 långa Grodhopp/broadjumps, landa med mjuka knän
långa djupa utfallssteg hela vägen tillbaka

upprepa tills klockan ringer!!!


Det gäller se möjligheterna med vad man kan göra under semester och resor och inte stirra sig blind på att man inte har ett gym att tillgå!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar