CrossFitness by Marie

onsdag 17 oktober 2012

Må bra dag:)

På CrossFitness passet ikväll kom det en endaste tjej då alla verkar vara förkylda och ha ont i halsen, tråkigt men jag passade på att träna själv så hon fick lite sällskap och pepp:)

Hade inte hunnit med träning annars så det blev ju bra ändå!

Vi körde bla Backintervaller lite Plankor, Boxjumps och Tabata Grodhopp vilket var så j-kla drygt man gör inte långa hopp dom sista intervallerna direkt:)
Direkt efter jobbet åkte jag och familjen till skogen och tog med oss korv med bröd och gick 750 meter uppför en klack här i närheten och åt vår kvällsmat i skogen med härlig utsikt över byarna. Ganska brant och det kändes i benen helst då man bar på minstingen.


Spännande på vägen hem då det var mörkt och vi fick använda ficklampor och pannlampa, tror barnen tyckte det var lite läskigt men spännande:)

Spontant och härligt, vad man kan kalla vardagslyx!

Är ju hälsovecka denna vecka och på jobbet har vi haft extra mycket rörelse och massage med barnen, har även försökt få med personalen på träningspass under rasten men det har inte blivit något ännu.....

Gör ni något speciellt för Hälso veckan?

På lördag förmiddag kl 9.30-10.30 får ni komma och träna med mig på IP i Moraby Gustafs då jag gör en insats för ett friskare och hälsosammare Sverige, helt gratis och man kan komma hela familjen, ta med barnen, mannen och svärmor, alla kan var med tränad som otränad! Då ska vi svettas!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar