CrossFitness by Marie

söndag 28 oktober 2012

Pistols med Kettlebell

Har haft väldigt lite inspiration till bloggande nu ett tag, blev så matt när jag var till läkaren och fick besked att det ev kan vara en spricka i en av händerna som behöver skruvas ihop men jag ska in på en röntgen för att se om det är det eller något med ledbanden. I vilket fall så kommer det ta tid att läka enligt läkaren och jag ska inte belasta händer/ handleder men det gör man ju i princip i det mesta man gör så är svårt att undvika....

Så att träna där jag belastar där är ju inte bra då heller och jag har inte tränat alls sen i måndags för jag har inte kunnat använda foten så mycket då jag hade fått någon slags belstningsskada under den så det gjorde ont i en trampdyna men idag kändes det nästan helt bra i foten så jag har kört ett pass idag äntligen!

Vi är på crossläger och bor i husvagn så jag hade mina Kettlebells med och jag försökte tänka på att vara försiktig med händer och handleder men det blir ju så tråkigt att inte använd vikter alls helst när jag inte kan göra armhävningar eller andra övningar med kroppsvikten mot handlederna.


Superset

Step up m foten kvar 12/ ben med 16 kg KB

Enarmspressar 6/ arm 12 kg
*3


Cirkel

10 Overhead squats 16 kg Kb
10 Thrusters 16 kg kb
10/10 rodd 16 kg kb
10/10 Draken 16 kg kb
10/10 Pistols

*3 varv

Avslutade med att prova Pistols med 12 kg KB i rack, det gick bra på båda benen så jag körde 2/2*2set och sen 1/1* 2 set.

Kul att det man trott var väldigt svårt gick relativt lätt, det är lätt att tro vissa saker är jättesvårt eller omöjligt men man får ändra sitt mindset och tänka tvärsom att man kan fixa allt att inget är omöjligt här i livet!!

Jag behöver verkligen få positivt tänk igen har varit mycket negativt nu men jag jobbar på det och små saker kan göra stor skillnad, idag har jag njutit av att vara iväg med familjen samlad och ha lugnt och skönt (mestadels) utan stress, det vackra vädret, haft ett tufft PT-pass med en kund och mitt egna träningspass! Nu ska jag njuta av en god grillad köttbit med ett gott vin till:)

2 kommentarer:

  1. Och jag som hade varit glad om jag kunde göra en vanlig... överlycklig snarare! ;)

    SvaraRadera
  2. Du har ju superstarka ben det fixar du snart med fokus på att grejja det!:) Tipsar om att göra 1 bensknäböj på en bänk så du kommer upp o kan låta benet du inte står på hänga ner och det blir lättare att komma djupare ner:)

    SvaraRadera