CrossFitness by Marie

fredag 5 oktober 2012

På mjölkpaketen:)Är så kul att läsa på mjölkpaketen om olika övningar, tex Grodhopp, Enbensknäböj, alla läser ju mjölkpaketen som köper mjölk, snacka om räckvidd, hoppas verkligen att folket i stugorna inspireras av det med och kör ett gäng Grodhopp och Enbensknäböj!!!
Älskar att träning och rörelse görs till något självklart, att det är självklart oavsett ålder att man rör på sig för att må bra inte bara när man vill gå ner i vikt och få en snygg kropp.

På mitt vanliga jobb på förskolan har jag Rörelse med mina 3-4 åringar och det är ju så kul att bygga hinderbanor, gå balansgång, prova gå som olika djur tex och allt med leken som fokus, mycket av det barnen har som naturliga rörelser och är duktiga på som att hoppa tex det har vi vuxna tappat bort och är för många av oss en väldigt tuff rörelse.


Inspirerades du av OS?
Jag gillar vad jag läser:)


I förrgår kom träningsguiden från Fitness Magazine i postlådan och det var en Crossfitspecial till mångas förtjusning, hela sommaren/hösten har Fitness Magazine haft nr med inspo från Crossfit vilket gör att tidningen verkligen varit läsvärd.

Läste bla att någon undersökning visat att många inpirerats under OS även de som i normala fall är soffpotatisar att de med blivit inspirerade under OS, sånt gillar vi!

Läste även att det jag förespråkar, att träning inte behöver ta timmar utan korta intensiva pass tom kan vara bättre och effektivare än långa pass. LÄS!!


2 kommentarer: