CrossFitness by Marie

måndag 19 mars 2012

En fantastisk resa....."I januari tog jag kontakt med Marie för att försöka få en förändring av mitt liv som bestod av mycket stilla sittande och sötsaker. På bara 2 månader har Marie lyckats ändra min kost totalt och jag har gått från soffpotatis till träningsfreak. Marie har stor kunskap vad gäller träning och kost och jag har lärt mig massor. Hon är expert på att få en att känna sig duktig och när jag hamnat i en svacka har hon direkt varit där och gett peppande ord. Mitt liv är nu så himla mycket bättre, jag känner mig både piggare & starkare. Utan Marie hade jag aldrig klarat det här. Tack Marie för att du förändrat mitt liv...."före

före

efter

efter

Blir alldeles varm i hjärtat och lite generad av dom orden:)

Det här är iallafall min kund Therese som har jobbat och slitit så bra och helt ändrat sin inställning till kost och träning.
Hon har gjort fantastiska resultat på bara 2 månader där hon gått ner 7 kg och minskat massor av cm, 9 cm i midjan tex.
Hon är numer en riktigt vältränad tjej med sunda vanor!
Men det jag glädjs mest åt är att den förändringen inte bara handlar om siffror utan att hon faktiskt mår mycket bättre och känner sig piggare och starkare, det är viktigast för mig och jag är glad att fått bidra till det och visat henne vägen lite......Läs även i goa Marits blogg om hennes fina resultat hon jobbat och slitit sig till!Vill du ha hjälp att se över din kost, få bättre matvanor och tips, (för ni vet väl att vill man gå ner i vikt så handlar 80-90% på hur kosten ser ut och framförallt så är ju det vårt bränsle som ger oss ork o energi till vardagen, jobb och träning.) hjälp att lägga upp träning som passar dig och din livssituation, träna hemma eller gym spelar ingen roll. Kontakta mig på mariemammabootcamp@hotmail.se för mer info.

8 kommentarer:

 1. Vilket resultat! Och vilka ord! Bra jobbat båda två!

  SvaraRadera
 2. Vilka resultat! Grattis till er båda!

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat Therese ! och bra coachat Marie !
  Det är skönt att ha Marie bakom ryggen när man känner sig nere.
  Är glad att ni båda finns i mitt liv :-)
  kram på er

  SvaraRadera
 4. Oj, det där var verkligen lite jobbigt att se. :) Men jag ska inte skämmas, är så himla nöjd. Så i dag har det inhandlas nya löparskor och nya träningskläder. Bara att köra vidare även om det kommer att kännas tyngre utan dig Marie.

  Än en gång, TACK!

  Kram Therese

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du ska vara stolt och nöjd Therese!
   Det är du värd:) Du fixar det galant, det vet jag!!!
   Kram

   Radera