CrossFitness by Marie

torsdag 22 mars 2012

Mjölksyra & Benmos!!
Sovit som en stock inatt, inga barn hemma då sover jag tungt och vaknar lite mer utvilad men vaknade med en kropp som var öm överallt nästan, ljuvliga träningsvärk eller? Var ett tag sen jag hade det nu.....

Tränade idag, oj vad det kändes och vilket tungt pass sen för mina ben som tillsammans med rumpan redan var möra efter veckans pass med Box Jumps och Marklyft bla.

Styrkedelen var 5 sets med 1 rep Over head squat och 4 st Backsquats jobba upp till 90% av max.
Jag stannade på 42,5 kg vilket kändes bra, vet inte vad jag tidigare tagit i OH squats men skulle tro ca 35 kg. Däremot går det ju lägga på mer i Backsquatsen.


Woden
4 varv med 1 min vila éfter alla 3 min avklarade
1 min Backsquats 20 kg bara att mata på, blev lite trött i benen sista varvet.....
1 min 1 Situp 1 Pullup Jobbigt men passade mig bra då jag bara gör strikta Pullups och att släppa är mycket lättare för mig:)
1 min Burpee Tuck Jump Mjölksyra, shit vad jobbigt med Tuck jumps (hoppa upp m höga knän ovanför midjan typ) efter en Burpee

Var längesen mina ben, framförallt baksida lår var så slut, helt mosade!!! Men det var en kul Wod.
Over head squatsTuck Jumps


Snart lördag då det är dags för min Kettlebell Workshop, kul det var ett sånt stort intresse och chansen kommer redan i maj igen, har inget datum än men det kommer så håll utkik här på bloggen eller FB.
2 kommentarer:

  1. Kul träningsblogg du har. Vore kul om du la till den med de andra träningsbloggarna på http://styrketraningsprogram.weebly.com/traumlningsbloggar.html så fler kan hitta den. Lycka till med träningen även i fortsättningen!

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat Marie!! Lycka till på lördag, kör hårt alla!!!

    SvaraRadera