CrossFitness by Marie

onsdag 14 mars 2012

Nothing`s impossible!Vad kul att ni är så många som vill vara med och tävla! Det blir två glada vinnare som dras på söndag kväll.
Idag har jag varit in och kört ett Teknikpass med Böj, Front squats och Overhead squats.  Dom är rätt svåra Overhead squatsen men tror jag är på rätt väg iallafall, Front squatsen gick rätt bra provade med 60 kg och det kändes som att det hade gått med några kilon till men jag försökte fokusera på tekniken även om det är roligt att sätta nya PR så är tekniken viktigast:). Mitt största problem i alla böj är mina knän som åker in jämt, men försöker tänka på dom......


Sen tränade vi på Kipping Pullups och nej inga såna fick jag till idag heller men kände på sista försöket att jag tog ett litet steg till så kanske kanske dom är på G......
Klarar iallafall fler och fler strikta Pullups och idag gjorde jag 4 st efter varandra, 10 till sommaren kanske?
Där handlar det ju mer om ren styrka och det är ju inte mitt problem utan det är tekniken som det handlar om när man ska göra Kipping Pullups, jag fortsätter kämpa på, det ska gå!
Är det flera av er som kämpar på med något mål ni satt upp? Jag tror att allt är möjligt och är det något jag lärt mig från Crossfiten så är det just det, att allt går!


2 kommentarer:

  1. Joel från CF14 mars 2012 20:52

    Ohs såg bra ut idag. Rak och bra hållning! :)

    SvaraRadera
  2. Tack Joel, då gjorde jag ngt rätt iaf!:)

    SvaraRadera