CrossFitness by Marie

lördag 24 mars 2012

Äntligen Kettlebell Workshop!Idag har jag haft min första Kettlebell Workshop som jag sett fram emot med skräckblandad förtjusning, har varit väldigt nervös och känt mig dåligt förbredd men nervositeten försvann och trots att jag i bilen på vägen dit undrade vad jag gett mig in på så kändes det bra och tom tidsplanen höll!

Det var superkul och jag kände mig hemma som instruktör bland alla duktiga tjejer som nötte teknik och sen slet och gav järnet i mina avslutnings Wodar:)! Bra jobbat av dom! Hoppas dom kände detsamma.....

Det kommer bli flera såna absolut, om intresse finns.....


Tyvärr så glömde jag ta kort, som vanligt. Ska skärpa mig där.
Jag har verkligen hittat det jag brinner för att göra och alla kämpande och duktiga  människor jag lär känna, vissa bara över mail, andra i verkliga livet dom inspirerar mig och peppar mig med tillbaka.
Deras framgång är även min och jag glädjs med deras framsteg. Att vara en del av andras välmående det är faktiskt jättestort och jag känner mig tacksam som fått den chansen.

Jag är tacksam att jag någonstans halkade in på den här banan, riktigt hur vet jag inte men det är inget jag sett mig själv göra för några år sen men nu är jag här och jag vill lära mig massor för att sprida min kunskap vidare.


På tisdag är det dags att köra igång Boot Camp för Mammor, det har jag längtat efter! Finns platser kvar än om man funderar och komma och prova.

6 kommentarer:

 1. Vad kul att läsa Marie! Ser fram emot mina inplanerade workshops :)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var jätteskoj! Du har verkligen ngt att se fram emot!

   Radera
 2. Vad roligt! Ja kanske man skulle ge Kettelbell en chans, är lite orolig då jag har dålig rygg och hört att det inte är så bra med kettelbell då, men man kan ju alltid testa och se hur kroppen svarar :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se till att lära dig tekniken rätt o prova dig fram, sluta om det gör ont. Men det är ett super redskap!

   Radera
 3. Tack snälla Marie för en superbra dag igår! Nu gäller det bara att nöta teknik här hemma! Fast det får vänta någon dag för just nu är man ganska blå om handlederna =) /Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack själv Malin, bra jobbat! Nöta nöta så sitter tekniken snart o lite blå blir man i lätt början, använd svettband:)

   Radera