CrossFitness by Marie

måndag 5 mars 2012

Coach Marie!!!Jag tror jag aldrig varit så trött på alla vis som efter denna utbildning, mycket in i huvudet och massor av träning- en kropp som är rätt död än idag kan jag säga....Men så lärorikt och roligt, har träffat härliga Betty äntligen! har även träffat andra inspirerande människor; Magdalena Bibik  som bloggar på Fitness Magazine en härlig tjej som också gick utbildningen och alla Crossfitters Borlänge- kolla in Tishan i inlägget jag länkar till hennes blogg!:) Jepp min!!

Snygga Shirin Djavidi som skriver om träning och hälsa i Aftonbladet och är aktuell med boken Träna dig 10 år yngre, men Shirin tyckte jag såg så ung ut:) så för den sakens skull kanske jag inte behöver den men blev nyfiken på den ändå...... Och kolla in kvinnan som är 41 år vilken form hon är i!Shirin!Vi jobbade i mindre grupper och 2 och 2 där vi skulle coacha varandra under söndagen och jag och Shirin fick coacha varandra, det var spännande och lärorikt men de sista timmarna var hjärnorna på off för oss båda och coachningen blev väl sådär.......


Ni som är sugna på att åka till Gotland i maj med Shirin på träningsresa, kolla här!Här kommer en "snygg" serie av mina swingar med Shirin som min coach och Spartans egen coach Patrik som ser mycket kritiska ut!:)

Jag, även kallad Crossfit under utbildningen:)


Kortslutningens kulm nåddes på slutet då vi i 3 olika grupper fick sätta ihop 15 minuters träningspass åt varandra som vi skulle köra och i ett kom det lite too much koordination för min del så jag fick ett litet bryt och rörde mig inte ur fläcken, haha dom som känner mig vet att takt och koordination är min svaga sida, min största mardröm är att hamna på ett grupp pass med koordinerade övningar det går bara inte!


Nu är jag en del av Spartan och du som vill lära dig Kettlebell som är ett fantastiskt redskap vet var du ska vända dig!


Nu längtar jag till min box men min kropp behöver återhämta sig någon dag till!
6 kommentarer:

 1. Hej bästa coachen! Oförglömliga dagar helt klart! Kram!

  SvaraRadera
 2. Låter så roligt! Själv är jag väldigt träningssugen nu men har fått lite träningsförbud från napraten jag varit hos :(, men jag får i alla fall promenera, alltid något.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad tråkigt att höra:( hoppas du snart blir bättre, men det är bra du lyssnar på naprapaten!

   Radera
 3. Nämen hallådär! Jag tror bestämt det där är MITT gym ni är och tränar på ;) Prickarna, studion och framförallt Patrick!

  SvaraRadera