CrossFitness by Marie

söndag 4 december 2011

Målen....

Ingen bra dag idag alls.....Försökte göra den bättre med träning och ville köra ett KB pass men det gick inge vidare, gjorde två cirklar sen gav jag upp- olikt mig men ryggen ville inte alls vara med och nu känns den inge bra så det var inte dags för KB än tydligen.

I fredags körde jag iallafall ett styrkepass och det kändes bra förutom i höftlyft och Planka mot stol + rodd då kände jag av ryggen igen, suck vad irriterande vill träna på riktigt nu, behöver det för att må bra.


Min armhävningsutmaning tror jag att jag får sänka ambitionen i lite med tanke på att det snart är, jul och jag inte kommit längre än direkt, men jag kämpar på kan ju göra armhävningar nu för ryggen iallafall så jag jobbar på.


Dom andra målen tills 24 januari är det ju ett tag kvar tills så än finns det hopp, men ingen av dom sakerna kan jag träna på just nu för ryggen men blir jag bara helt bra så är det bara att nöta på!


Hur går det för er, kommer ni närmare era mål?
"Önska inte att det var lättare, önska att du blir starkare.

Önska dig inte mindre problem, önska dig fler resurser.

Önska dig inte mindre utmaningar, önska dig mer visdom"Bra visdoms ord värda att fundera på.......Hur når man sina mål......

6 kommentarer:

 1. Heeej! Ledsen att höra att du inte är bra ännu, hoppas att du fått hjälp? Jag önskar att jag kunde säga ngt smart så att du mådde bättre och blev bra i ett vips, men ord är ganska tomma när du vill träna och inte kan :-( Hoppas att du snart blir bra! Massor med kramar!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 2. Åh va trist! Just KB är omöjligt för mig att köra också när jag får lite ont i ryggen, det vill sig inte alls. Hoppas du blir bättre snart!

  SvaraRadera
 3. Ledsen för din skull :( Armhävningsutmaningen hoppas jag kunna ro i hamn, har bara några få/jobbiga kvar.
  Styrkekram till dig!!!

  SvaraRadera
 4. Bodycomf; det är så trist att ha ryggkrångel....Tack detsamma!

  Betty; tack, heja heja klart du fixar det!

  SvaraRadera