CrossFitness by Marie

måndag 5 december 2011

Spartan

Idag körde jag ett styrkepass igen som kändes bra i ryggen med, kan inte välja på alltför många övningar pga ryggen men får göra dom som funkar.


Jag gjorde;

I supersets

Hantellyft åt sidan 7+7 kg 10 st
Thrusters 14 kg 10 st

Armhävningar 10 st
Utfallssteg med 14 kg över huvud 10+10 st

Hantelpress på boll 10+10 kg 10 st
Knäböj m boll bakom huvudet och hantlar i händerna 10 st

Tricepspressar med 8 kg KB 10 st
Dra in knäna på boll 10 st

Alla supersets * 3


Jag har fått en jättefin chans att bättra på min Kettlebell teknik och lära mig rätt från grunden:) av Spartan som är störst i Sverige på Kettlebell utbildningar bla och ska i mars gå en utbildning hos dom som jag ser såå fram emot, så kan jag även hjälpa andra med tekniken sen.... Hoppas mina kära bloggvänner Lotta och  Betty kommer göra mig sällskap:)

Glömde skriva att jag haft kvällsträning igen efter två veckors uppehåll pga av min rygg men ikväll var det dags igen! Tycker det är så kul och dom jobbar så himla bra!!!

11 kommentarer:

 1. Klart du ska gå in och anmäl dig vet ja!

  SvaraRadera
 2. Godmorgon Kompis!! :-) Vad härligt att du fokuserar på det som fungerar för dig, det är ett bra och positivt sätt att tänka/leva, det gäller att leva med att glaset är "halvfullt" :-) Jag ska ta ett snack hemma om maken går med på att fru med hysterisk träningsvärk åker till Spanien för vandring (vi ska ju vandra en vecka efter den helgen:.)) TACK UNDERBARA för att du vill ha med oss :-) Massor med kramar!

  SvaraRadera
 3. Tack Marie för din fina kommentar, du är också en bra förebild och en stor inspiratör! Vad roligt med spartanutbildningen , den hade jag verkligen vela gå för att kunna köra ännu bättre med kb:s både för mig själv och kunderna. Kram Carola

  SvaraRadera
 4. Lotta det kommer du fixa! Vore jättekul.
  Tack söta du!Kram  Carola, tack! Om du har möjlighet så ta chansen, tror det kommer ´bli riktigt givande.... Vore kul att träffas igen!Kram

  SvaraRadera
 5. Härligt!Du kommer ha så kul och lära dig så mycket! Jag älskade varenda minut av utbildningen. Ska du gå foundation också? Eller bara instruktör 1?

  SvaraRadera
 6. Hittar ingen info på hemsidan?! Någon instruktörsutbildning kan jag inte gå, noway. Men foundation kanske? Jag kommer inte se ut som alla andra men vad gör väl det, jag behöver det väl mest :-)

  SvaraRadera
 7. Jag är med, mig hade det passat bättre i februari och Gbg då med det kanske går att lösa ;) Går du enbart instruktörsutb? Jag har varit i kontakt med Olof och han tyckte nog att jag skulle ta foundation och instruktörspaketet.

  SvaraRadera
 8. SuperSHEro;ja det ska jag. Kul att hör det var givande, ska bli så kul!

  Beata; Här kommer en länk tror man kan ha nytta av både foundation och instruktör 1 fast man bara vill köra "själv" men det kan du kontakta dom om. Snälla du du passar nog in som vem shttp://www.spartantraining.se/sv/traningsredskap/spartan-university/spartan-utbildningskombo-foundation---instruktor-1/#!prettyPhoto

  SvaraRadera
 9. som vem som helst, you go girl! skulle det stå)

  Betty; kul! ja både och....

  SvaraRadera
 10. Betty: Det är helt klart värt det att ta båda dagarna! om inte annat för att det är så jäkla kul! ;) Nej men jag tog båda dagarna och då har jag ändå aktivt hållit på med k-bells i 1,5 år lite drygt och jag är mycket nöjd med det valet! Tyckte nästan att foundationdagen var mer givande och bättre än själva instruktör 1 dagen.

  SvaraRadera