CrossFitness by Marie

måndag 12 mars 2012

Tävla om ett par Gococo Compression!



Ja då kör vi en tävling idag då som pågår fram till söndag kväll, det du tävlar om är ett par snygga Kompressions strumpor från ¨Gococo i färgerna  Lila, Turkos och Vitt.







För att vara med och tävla berätta vad din favoritträning är och vilken färg du vill vinna! Har du en blogg länka hit.





"Gudrun" namnet på dagens Wod!

50 st Burpee Thrusters med 25 kg på stången

Min tid 9.10 min, rätt okej men har haft en trött och ond rygg idag så den gav upp lite på slutet och tekniken var väl inte bäst då heller så nu har jag en ännu tröttare rygg....
Jobbigt med så många reps psykiskt men att räkna ner hjälper en del men den var rätt tuff Woden!

På styrkedelen körde vi Thrusters som vi skulle maxa, 47,5 kg sen svek nog mest tekniken mig inte styrkan men det kommer väl....
Min duktiga partner Helene som jag körde Thrusters med smällde upp 55 kg den galningen, hon är grymt stark! Bra jobbat Helene!



Kettlebell Workshopen är nu full men om ni är intresserade kan man stå som reserv och finns det tillräckligt intresse kommer jag att anordna en till redan i maj.

Boot camp för Mammor kör igång 27 mars missa inte det om du är nybliven mamma!!!

Träningsgrupp med träning för alla utom nyblivna mammor, Crossfit inspirerat, varierad och tuff träning där du själv lägger din egen ribba och vi strävar efter att jobba utanför vår "Comfort Zone", onsdagar kl 20-21 utomhus i Gustafs vi kör igång 28 mars.


I vår ska alla träna, ingen slipper undan, vad är din ursäkt??



38 kommentarer:

  1. Heeeej Marie! Det hade ju varit superkul att vinna ett par sådana där härliga vita strumpor! Sedan början av sommaren förra året så kan jag inte träna något annat än crossfit... INGET annat ger samma resultat, förbättringar, utmaningar och gemenskap! Jag har aldrig varit mer tränad, haft mer kondis eller varit såhär stark NÅGONSIN! Jag älskar det - och jag vill få alla att upptäcka detta underbara träningssätt :D! Kram till dig Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så bra sagt Maria, stämmer verkligen för mig med!!! "Our misson is to spread Crossfit around the World" el ngt...sekt varning!!!:)
      Dom vita strumporna är på väg hem till mig nu! Kram Maria, ser fram emot att se Malmö med dig:)

      Radera
    2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
  2. Jag tränar helst crossfit!! Haha! Och jag vill ha ett par lila!! /helene

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dom lila blir bra nästa gång du drämmer upp stången i ett nytt PR!!! :)

      Radera
  3. Min favvo träning är ju så klart......CROSSFIT!!! Yeahhh :)

    Lila strumpor tack! om man skulle ha turen att vinna ;)

    /Therese "stjernan"

    SvaraRadera
  4. Åh vad härligt det låter med både workshops och Mbc själv kör jag igång i maj i Täby/åkersberga. Kör du egen regi nu?

    Dom där strumporna är väldigt lockande!
    Min bästa träningsform just
    Nu består av tung styrka varierat med pulshöjande.
    Snabbt intensivt med 16 kg kb
    Swing, burpee marklyft, Rodd, clean ,axelpress, enarmsswing! 10 reps 8-10 varv
    Avsluta med planka med höga ben!
    /Anna Mbc

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja precis Anna! Strumporna är himla sköna! det låter som ett tufft pass, lite Crossfit över det!

      Radera
  5. kettlebells så klart! Kettlebell lifting.

    Lila eller blå är finast. :)

    SvaraRadera
  6. Jag kör helst styrka, men även min första hemmaträning gav en riktig kick. Och hur skönt är det inte med löpning?
    Ah, vi säger så här - får jag röra mig och njuta är jag nöjd. Och njuter gör jag av de flesta fysiska aktiviteter :-)

    De turkos är snyggast, och länken kommer ikväll när jag sitter vid dator :-)

    SvaraRadera
  7. Favoritträning? Hmm, det jag behöver mest för både knopp och kropp är mina pw:s jag har löst många världsproblem under mina pw:s. Enklaste träningsformen av dom alla. Annars annan utomhustränings som intervaller och och bootcampträning eller kb-träning. Men jag lovar dig crossfitmarie. vinner jag ett par färgglada turkosa eller lila strumpor av dig, kommer jag dra på dig dom och dra till närmaste crossfitbox och prova ett pass (kanske ner till dig)och kommer förmodligen bli fast. :D Ha det toppen!
    www.friskvardsfokus.blogspot.com

    SvaraRadera
  8. Åh, jag har i ungefär två års tid tänkt köpa ett par kompressionsstrumpor till min löpning... Men det har liksom inte blivit av. Varför? Ja, har aldrig känts nödvändigt med strumpor! Mina åderbråck säger däremot att det är HÖGST nödvändigt!

    Allahopa va fiiiina! Men lägger min röst på de vita. för att passa till alla mina färglada outfits jag har i gymmet/spåret.

    Har ingen blogg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just det... min favoritträning är löpning. Men svag för det mesta som kräver fysisk utmaning =)

      Radera
  9. Vill oxå tävla. Jag tränar med mina älskade kettlebells och hoppas kunna komma igång med crossfit snart :) De turkosa gillar jag!!
    Kram!

    SvaraRadera
  10. Åh ett par vita vill jag ha nu till våren!
    Försöker utnyttja transportsträckan till jobbet, med löpning el cykling. Klämmer in ett cykelpuls pass på lunchen då och då och kör styrkepass som bodypump, crosstraining el bodycombat på helgen.

    SvaraRadera
  11. Favoritträning är styrketräning, helst tungt :-) Har precis köpt en kettlebell som jag ska testa så fort lag har läst på ordentligt. Är jättesugen på att testa Crossfit, men har inte hittat nån klass i närheten än, men det kommer nog :-) Gillar de turkosa, men färgen inte så viktig, däremot storleken! Jag har M.

    SvaraRadera
  12. Åh vad glad jag blev att du kör igång nu med träning och jättekul att det bli inspiration av crossfit. Dessutom börjar det på min födelsedag :-). Jag gillar kettlebell, ska bli jättekul att få lära sig lite mer användning av dom. Om jag vinner vill jag ha ett par turkosa :-) Kram Ullis

    SvaraRadera
  13. Jag älskar tung styrketräning! För ett år sen ganska precis smög jag lite blygt in i traktens lilla gym och frågade om en genomgång av maskinerna. Jag fick ett allroundpass med låga vikter. Nu är jag påläst, kör tungt och bygger upp min kropp sakta men säkert. Längtar till varje pass!

    Jag skulle gärna vilja ha de turkosa om jag vinner!

    Tack för en fin blogg! Kram Marie

    SvaraRadera
  14. Crossfit såklart!!! "Can´t breathe, can´t move, want more" :) Jag gillar turkosa bäst.
    Kram Vickan

    SvaraRadera
  15. Hej:)
    Med en spricka i en disk så är crosstrainern min bästa vän just nu men längtar till att få möjligheten att lära mig svinga kettlebells eller prova crossfit, men inte ens en promenad har fungerat som det skall det senaste halvåret... Men lite peppad skulle man bli av ett par nya snygga strumpor:)))
    Och tack för en inspirerande blogg!
    Kram Linda

    SvaraRadera
  16. För mig är det triathlon som gäller just nu. Så det blir mycket simning, cykling och löpning. Ett par turkosa kompressionsstrumpor skulle sitta fint på alla löpp- och cykelpass nu i vår.
    Kram Erika

    SvaraRadera
  17. Hej, hittade din blogg idag! Kul att läsa om crossfit.
    Just nu passar styrketräning (funktionell/crossfit-inspirerad), löpning samt ashtanga yoga in i mitt familjepussel. Perfekt blandning av flås och hjärna :-)

    Tränar gärna vidare i ett par LILA strumpor (stl 39/M).

    Tack!
    //Ulrika

    SvaraRadera
  18. Hej!

    Jag blev biten av löpning förra våren och har fortsatt sedan dess. Älskar och jagar ständigt känslan av att vara superstark och bara flyta fram. Har dock problem med benhinnorna och det enda som hjälper är just kompressionsstrumpor. Ett par turkosa skulle därför sitta extra fint!

    (Sedan jag började läsa din blogg har det även blivit en hel del burpees - brukar utmana sambon!:))
    Johanna

    SvaraRadera
  19. Jag älskar löpning, fast har också de senaste åren också snöat in på simning och cykling! men löpningen ligger alltid som prio 1. För här kan jag verkligen pressa mig och känna kroppen jobba!! Jag gillar verkligen gococo's strumpor. Snyggast på marknaden! För ett tag sen försökte jag köpa ett par oranga men det blev tyvärr inget köp för de var slut. Så om jag vinner vill jag verkligen ha ett par oranga par! Vårens coolaste färg. Och cool vill man ju vara i löparspåret!!! :

    SvaraRadera
  20. Jag gillar att göra olika saker. Intervallträning utomhus i grupp, cirkelträning och kb. Kanske svarar jag bara kb efter helgens utbildning.
    Jag vill gärna vinna de turkosa

    SvaraRadera
  21. Älskar funktionell träning där hela kroppen involveras :)

    Vill gärna vinna de turkosa strumporna.

    Tack för bra blogg! :)


    /Jenny B

    SvaraRadera
  22. Jag vinner hemskt gärna ett par färgglada, lila strumpor att inviga vår-löpandet med!

    Min favoritträning är den varierade, om det kan räknas som ett svar, haha.
    När det kommer till träning så får jag lätt adhd - blir rastlös och måste hela tiden aktiveras för att inte tappa motivationen. Därför, när jag tack vare fina träningsbloggar upptäckte träningsformen Crossfit så förstod jag att jag kommit till tränings-himlen. :-)

    SvaraRadera
  23. Min favoritträning är explosiv styrketräning i gymmet. Vill gärna vinna lila och ska länka nu =)

    SvaraRadera
  24. Jag älskar känslan av att gå upp tidigast av alla, löparkläderna ligger i en hög vid sängen så att man snubblar på dem när man vaknar; inga undanflykter. Kastar i sig ett glas vatten och sen se sig själv springa iväg in i skogen fast man inte är riktigt vaken till en början.

    Kroppen vaknar tillslut till, man springer över stock och sten, duckar för trädgrenar, lyssnar på fåglarna. Springer, andas och mår underbart bra. När man kommer hem börjar folk sakta vakna och är morgonsega medan jag är full av endorfiner!!

    Jag tycket dem turkosa var underbart fina :)

    SvaraRadera
  25. Min favoritträning är att SPRINGA!!! :-D Nu är jag äntligen igång lite lätt efter att ha dragits med sjukdom det senaste halvåret! Har ett par svarta stödisar från Gococo så jag önskar mig ett par LILA! :D Älskar lila och vilken härlig färgklick jag blir när jag studsar fram på vägarna i sommar! :D :D :D

    Mvh/ Susanne Löfgren --> http://bloggsnusan.blogspot.com/

    SvaraRadera
  26. Min favorit träning är längdskidåkning pågrund av att det tränar hela kroppen och att man får vara ute i naturen på samma gång.

    Jag vill vinna de lila för de matchar mina nya dojjor ¨,

    SvaraRadera
  27. Oj så svårt att välja favorit träning. Gillar så mycket spinning, step up, styrke-stationsgympa, boxning, afro-dans, löpning, gym. Men om jag måste välja en så får det bli löpning just nu då, eftersom det är det jag kör mest, har ju Gbg-varvet och Lindingöloppet att klara av denna säsong och då tror jag att jag skulle se kanonsnygg ut i ett par turkosa strumpor ;).
    Kram Jennifer

    SvaraRadera
  28. Jag tillbringar helst tid i gymmet om jag får välja men har börjat löpträna så smått och önskar att jag så småningom ska tycka det är lika kul =)
    De vita hade suttit fint på mig =)

    SvaraRadera
  29. Haj! Jag har satt igång med träningen igen i höstas efter att jag fick en liten hjärtmuskelinflammation förra våren (inget allvarligt, men fick inte träna). Har tagit lång tid att komma igång och tillbaka igen, men nu börjar det släppa! Har framförallt gymmat under vintern, men äntligen börjar det bli vår så man kan ge sig uuuut och jogga! :D

    SvaraRadera
  30. Oj, glömde helt att säga vilken färg jag skulle föredra! Vit! Fast den lila var fin den med, och den turkosa. ;)

    SvaraRadera
  31. Hej!

    Jag vill gärna vara med och tävla om de snygga strumporna (turkosa!)!

    Den allra bästa träningen (för mig som inte tränar så mycket) är absolut den träning som blir av! Om det så är en promenad i skogen eller ett spinningpass. Jag blir supernöjd varje gång jag tränar och jag märker hur mycket gladare jag blir! Ett diffust svar kanske men så är det för mig!

    Hälsningar
    Sofie K

    SvaraRadera
  32. Åh vilken kul tävling! Jag skulle gärna vilja ha ett par lila om jag har turen på min sida.
    Jag gillar nästan all typ av träning och vill variera mig mycket. Oftast har jag ett eller flera större mål, som nu Gbrg varvet samt Lidingöloppet och sen kör jag fokus på något en månad i taget. All träning ska alltså hjälpa mig mot målen fast på olika sätt. Mars har varit fokus styrka så det har blivit många gymtimmar :-)
    Sedan har jag alltid en bas i träningen bestående av löpning och spinning.

    SvaraRadera