CrossFitness by Marie

måndag 6 maj 2013

Ringlek!


Ibland upplever man att man att man tappat styrka också och i gårdagens pass kändes det lite så när jag körde 1 arms bröstpressar med Kettlebell på boll idag men jag var lite allmänt sliten i överkroppen igår och främst i Triceps som jag känt av på den högra sidan efter Tricepspressarna häromdagen.

I gårdagens pass körde jag även en massa Pistols och även Pistols med 12 kg KB sen tränade jag på att göra Pistols på Kettlebell och jag klarade 1 då! Jag har inte provat det på jättelänge och tyvärr tappar man ju lite men efter många försök så fixade jag det :)

Sen tog jag med mig mina ringar som jag inte fått upp några krokar som håller i lägenheten än ut på gården och hängde dom i gungställningen och körde några set med ringdips, ringpullups, rodd i ringar, armhävningar i ringar och toes to rings.

Kul att få jobba och leka lite i ringarna igen och mellan seten när jag vilade lekte barnen i ringarna, jag röstar för fler ringar åt ungarna i lekparken så dom kan snurra och hänga i dom och ha kul dom med :)!

Ringar funkar i princip som TRX eller liknande men man har ett ännu större användningsområde av dom än TRX, tänk gymnastik - romerska ringar!  Kul och utmanande!



Ett favoritredskap!




Imorse var det dags för ett pass  med mina mammor igen och jag blir själv så inspirerad och peppad av att se deras utveckling på så pass kort tid som bara 4 veckor, vi höjer ribban lite hela tiden även om alla är på olika nivå och har fött barn för olika lång tid sedan så ökar vi deras ribba och det är vad som ger resultat oavsett att de varit med förra hösten och har barn som är över 1 år eller dom har fött barn för några månader sen bara och inte gjort mer än barnvagnspromenader innan.



Både mammor och barn är med och kör övningar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar