CrossFitness by Marie

lördag 21 april 2012

Analyserar mina HSPU....
Idag har jag filmat många av övningarna jag gjorde för att kunna analysera och se vad som behövs rättas till eller jobbas på, väldigt nyttigt ser många saker man aldrig tänkt på tidigare.Dagens övning får bli Handstand Push Ups.

Ser här i första klippet väldigt snabbt hur jag böjer mig i nacken och får en oneutral hållning.I andra klippet rättar jag till det och nacken blir mer neutral även om min kropp kan vara mer neutral den med tycker jag och inte så mycket svank.
Varvar vanliga HSPU och Kipping här.....


Tredje klippet leker jag lite och provar byta hand i Handstående på 1 arm.

Nötte teknik idag när jag tränade men fick upp flåset rejält ändå jag gjorde bla Box Jumps på högre låda- herrhöjden för jag vill träna på mer explosivitet och jag tror att damhöjden på Box Jumps kommer kännas relativt lätta om man varvar med Box Jumps på högre låda emellanåt.


Gjorde några försök till något som skulle likna Muscel Ups på slutet men det var inte ens i närheten, suck....men om man aldrig tränar på det kommer man aldrig lära sig det heller:)Charlie gillar smoothie
Älskar lugna helger utan massa inplanerade saker, tog mig t.o.m tid att läsa tidningar till mellis smoothien tillsammans med Charlie...... härligt!

Smoothie

Kokosmjölk
Blåbär & Hallon
Pumpakärnor
lite Äkta Vaniljpulver
en skvätt mjölk6 kommentarer:

 1. Grym du är :)

  SvaraRadera
 2. Oj vad coolt! Det där vill jag också kunna men jag vet inte ens om jag törs prova att stå på händer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart du törs, ha en lite kudde under huvudet, ta hjälp upp mot väggen om du tycker det är läskigt.... bara träna på det så gör du snart HSPU med!!:)

   Radera
 3. Du är bäst Marie!!! Har även visat M och vi är så imponerade :)
  Jag fixade att stå på händerna igår så kanske att jag ,om några år och så, fixar HSPU :)
  Tack för smoothie tips! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch Betty det är jag inte:) men jag vill gärna bli!:)

   Ni får tävla mot varandra du o M om vem som kan stå längst i handstående!
   Härligt, jag såg det. det är en bit på väg o det kommer inte ta några år, du är stark om några veckor el möjligtvis månader snarare kommer du grejja det:)
   Kram

   Radera