CrossFitness by Marie

tisdag 3 april 2012

Kettlebell Workshop 12 majNu är tid och plats klart för Kettlebell Workshopen lördag 12 maj, kl 9-13 i Gustafs i Enbacka Skolas gympahall.

Många har anmält sitt intresse och nu är det först till kvarn som gäller.

Är sjuk, har så ont i kroppen och är helt slut..... Kände redan på förmiddagen att det var något på G men kändes rätt okej när jag skulle åka och träna, men under passet så var jag så orkeslös och svag i kroppen, men vaknade till lite under Woden iallafall.

Vi gjorde 8 varv av;

10 KB svingar 24 kg
6 Tuck Jumps
10 Situps m medicinboll

Tid 6,52 min

Svingarna var tunga, har inte kört med en 24 kgs KB förut. Men det gick ju bra! Nu blev jag ännu mer sugen på en 24 kgs KB att ha hemma, kan jag göra Turkish Get Ups varje kväll så kanske jag snart fixar göra det med 32 kg KB med:)


Hoppas, hoppas jag vaknar frisk imorgon:)!Nästa vecka ska jag ha Crossfit PT timme med Micke på Må Bättre i Borlänge där jag tränar och hoppas lära mig tekniken i dom olika lyften som ingår i Crossfit, så jag blir riktigt vass i dom! Ska bli superkul, jag älskar det mesta som har med skivstången att göra och tror jag är hyfsat stark men har mycket brister i tekniken i många av lyften tex, så nu jäklar!!!!2 kommentarer:

 1. Ah, var lite sugen på att vara med men springer Göteborgsvarvet då.
  Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Hoppas det går bra på Göteborgsvarvet, vilken utmaning, Hejja dig!!

   Radera