CrossFitness by Marie

onsdag 4 april 2012

Love my job!!!!Boot camp för mammor på förmiddagen och dom kämpade på bra mammorna, misstänker att det kommer bli träningsvärk i rumpa och lår för dom imorgon:)


Kvällsträningen är igång den med och jaa dom fick slita idag! "Det här passet var värre än alla passen sammanlagt förra året" var en kommentar, hoppsan Kerstin, det var ju ett bra betyg:)

På menyn idag stod bla; Bearcrawl, Trappintervaller, Burpee-Grodhopp, Tuck Jumps, Jump Lunges, Utfallsteg, Plankor i olika former och en hel del Armhävningar.

Shit vad jag älskar mitt jobb!:)


Idag hade vi tom musik med ute och det gör lite skillnad för peppen, bra musik är ett måste för mig om jag ska ge det lilla extra! Gillar inte schlager när jag ska lyfta tungt och ge järnet, sorry till den som spelar det på Crossfit passen, lite aggressivt ska det vara då man kör lyft och andra tunga övningar som den här eller den här o den här ..... när man ska köra tex Burpees, Box Jumps eller annan mer konditions krävande övning då gillar jag när det är mer poppigt som det här eller det här!!!


Bearcrawls

Charlie körde också Bearcrawl idag:)Sjuk igår med jätteont i kroppen, vaknade imorse och kände mig sådär men blev piggare och piggare och kände mig helt som vanligt på eftermiddagen så det blev träning på kvällen med mitt favorit pass i boxen; Kettlebell och Mobilitetspasset, jobbigt i början men så skönt på slutet, är så nyttigt med rörlighet och stretch för min kropp, hade jag mer tid skulle jag gå på Yoga eller Pilates pass men tiden räcker tyvärr inte...

La på en Pull up i både Kipping och strikta idag, så 2 Kipping och 6 strikta, det går framåt ju hoppas det fortsätter så!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar