CrossFitness by Marie

måndag 16 april 2012

No time??Hur gör man när man inte hittar tiden till träning?

Jo man omprioriterar, tex; stiger upp en halvtimme tidigare som några av mina duktiga och inspirerande kunder gör! Man skippar tv tittandet eller surfandet på kvällen, man sätter på sig träningskläderna innan man åker från jobbet och tar träningen på vägen hem.
Man måste bara bestämma sig att för att göra det!

Har man barn kanske man som jag inte kan åka till gymmet alla ggr och det är klart man kan träna effektivt och bra ändå med några få redskap kan man få till lika bra pass hemma med.Idag fanns inte den tiden för mig att träna i boxen där jag helst tränar nuförtiden så jag valde köra ett kort men tufft Kettlebellpass hemma.

Jag valde köra 9 övningar i 1 min vardera alla med 16 kgs Kettlebell

1 min Draken höger ben
1 min Draken vänster ben
1 min Tricepspressar
1 min Utfall m rotation, Russian twist
1 min Turkish Get ups höger
1 min Turkish Get ups vänster
1 min Clean & Jerk höger sida
1 min Clean & Jerk vänster sida
1 min Halo
1 min Snatch höger
1 min Snatch vänster
1 min Sumo Dead lift High Pull
1 min enarms sving höger
1 min enarms sving vänster

14 min sammanlagt och ingen vila mellan övningarna, gick segt och tungt på slutet inte så många reps då...Även om jag mest tränar i Crossfit boxen nu så tränade jag enbart hemma fram tills för ca 4 månader sen och jag la inte ner mycket tid på varje pass ca 12- 45 min 3-6 ggr i veckan och jag lyckades komma i riktigt bra form med stark vilja, jävlaranamma och några hantlar och kettlebells!!!
Kettlebells; så fantastiskt roligt att träna med, man kan variera övningar i det oändliga och man tränar hjärtat och stora delar av kroppen.


Har några platser kvar än till min Kettlebell Workshop lördagen den 12 maj om du har en Kettlebell eller funderar på att skaffa en och vill lära dig tekniken och tips på övningar och hur man lägger upp effektiva pass med den. Maila mig på mariemammabootcamp@hotmail.se för mer info eller anmälan.Imorgon är det Bootcamp för mammor igen, lite tråkigt väder men det stoppar inte oss!!!


6 kommentarer:

 1. Så sant Marie! Du är i grym form!!
  Kör hårt imorgon!

  SvaraRadera
 2. Vilka snygga ben du har!

  SvaraRadera
 3. Jag ser verkligen framemot att komma på din KB Workshop! Ska bli kul men känns lite läskigt också. Jag på träningsworkshop liksom?

  SvaraRadera