CrossFitness by Marie

tisdag 19 juni 2012

CrossFitness by MarieMitt företags namn nu registrerat och godkänt!

Skön känsla att det är klart nu......Vill visa en av mina fantastiska kunders resultat på endast 2 månader och ingen bantning här inte!

Hennes ord om min tjänst;

"Jag ber att få tacka för den här tiden. Det har varit toppen att få lära sig äta rätt och att hemmaträning kan ge så bra resultat. Jag har tränat mycket tidigare men inte har det givit så här bra resultat. Jag är jätte nöjd med vad som hänt med min kropp hittils.
Tack så jättemycket för all inspiration och motivation som du har gett mig och även insikten att man kan träna effektivt med korta pass hemma. Det här har bara varit roligt och passat mig perfekt. "Före

Före

Efter

EfterDet skiljer inte så många kilon men många cm och det är muskler som byggts inte bara fett som tappats, kolla in hennes mage vilken skillnad! Hon har lagt ner mycket jobb, kosten har hon skött jättebra och tränat hårt och målmedvetet. Det är kosten som är nr 1 och även nr 2 sen kommer träningen och främst då styrketräning sen konditionsträning, det är vad som gäller om man vill forma kroppen och/eller gå ner i vikt.

Jepp!!!Vill du också ha hjälp med att få ordning på din kost, hjälp med träningen att komma igång eller träna mer resultatinriktat, hitta motivationen till träningen?

Kontakta mig och boka in dig före jag går på semester för att säkra en plats till v 32 att ta tag i dig själv och bli ett hälsosammare du!

Maila mig på mariemammabootcamp@hotmail.se


6 kommentarer: