CrossFitness by Marie

onsdag 14 november 2012

En inspirationskälla!I förrgår trillade denna kunds slutmått in i mailen och dessa kort dök upp, jag blev helt rörd över vilken otrolig skillnad på  måttbandet, korten och vågen med!

Det gjorde verkligen min dag och dessutom att hon vågar visa i detta janteland hur nöjd o stolt hon är över sig själv som faktiskt gjort en förändring, för man kan ta all hjälp i världen och inte lyckas om man själv inte har viljan och motivationen att förändra. Jag har bara gett verktygen, jobbet har hon ju själv gjort!

Hon har skött kosten exemplariskt och fått till bra sunda vanor, såklart med något tillfälle i veckan med något man verkligen vill äta som inte är med bland det bra kanske.....

Hon har som hon själv sa; gått från att vara en "soffpotatis" till en träningsmänniska som ser fram emot varje träningspass!

Vilket jobb hon gjort!

- 7 kg vikt, -17 cm midja, - 6 cm stuss, - 7 cm lår ;)
3 månader med träning !! Och jag har äntligen förstått att PW och jogga är bra motion men styrketräning ÄR träning som ger resultat ;);) 
Kanske kan jag inspirera nån av er ;)
Jag är sjukt stolt och nöjd över mig själv ❤️

Ja jag är så nöjd över min hälsovinst, känns som jag fått tillbaka livet;)  Blivit starkare fysiskt och psykiskt.! Känner mig fräsch;)
Jag hade inte klarat detta utan dej. Det har känts som vi skrev nått form av avtal och jag släppte alla funderingar och tankar och bestämde mig helt enkelt på att lita på dej och göra som du sa och följa ditt upplägg! Inte ha egna åsikter och mixtra själv.
I början så tyckte jag det var lite konstigt att jag skulle äta så mycket och ofta…;)
I början var träningen svår…jag kommer ihåg första veckorna när vi ordnat i förrådet och satt upp träningsschemana på väggen…hur jag hade datan med och fick kolla på dom olika övningar…jag kunde knappt uttala namnen på dom olika övningarna ;) ;) 
Ibland har det känts tjatigt att skriva maten för en dag, men jag har förstått poängen med det ,… och det är nog det som varit avgörande att själv se när man skrivit hur dagen sett ut.


Liten svart fyrkant Jag har slutat suttit i soffan på kvällarna och små ätit hela tiden.
Liten svart fyrkant Jag äter inte ett salladsblad och en räka. Jag äter mycket bra mat, jag äter alltid frukost lunch middag och mellanmål däremellan.
Liten svart fyrkant Jag bestämmer mig för när jag ska äta nått extra och så gör jag det bara den gången…och när jag bestämt att äta tex godis då gör jag det utan att få dåligt samvete och ångest.
Liten svart fyrkant Jag har slutat vräka i mig frukt. Jag tar 1 om dagen. Ibland blir det nått mer när jag har planerat dåligt och alternativet är en bulle eller frukt.
Liten svart fyrkant Jag lagar sällan två maträtter, jag anpassar mig efter familjen mat, tar bort nått och kompletterar. Ibland när dom köper pizza eller äter pannkaka då blir det omelett- enkelt och rätt!
Liten svart fyrkant Jag har tyckt att jag har tränat då jag har varit en ” promistjej”  Nu är småjogg och PW en skön motion då man behöver syre och dagsljus.
Liten svart fyrkant Jag har när jag är 40 år förstått att motion och träning inte är samma sak. Jag har förstått att träning är styrketräning. Jag har förstått att man inte kan motioner i sin ” comfort Zon” livet ut och undra varför man blir sämre och sämre i sin fysiska kondition.
Liten svart fyrkant Jag har lärt mig att jag aldrig ska svälta min kropp med tex sopp dieter…för då tappar man bara vätska och så plussar man på flera kg sen när man börjar äta.
Liten svart fyrkant Jag känner att jag har en sundare inställning till mat.
Liten svart fyrkant  Jag kommer fortsätta planera in träningen i min almanacka. Träning avgörande för att man ska orka sköta sin familj och jobbet

Hennes egna ord om hennes fantastiska jobb hon lagt ner.Snart är julen här och många som tänker att shit det får bli som det blir med kost och motion då, jag får börja mitt nya liv 1 januari eller kanske 2 a eller osv.....

Man måste bli trött på sig själv med alla dessa jag tar det nästa vecka på måndagen eller efter den festen, ta tag i det nu om du vill ha förändring! Vad har man att förlora?

Hitta peppen att komma igång!Vill du också komma igång ; mariemammabootcamp@hotmail.se

1 kommentar:

  1. Wow! Vilken skillnad och vad härlig det måste kännas att få sådana här bilder och text från en kund! Bra jobbat (båda två)!

    SvaraRadera