CrossFitness by Marie

fredag 8 juni 2012

Tävla om ett presentkort!



Nu kör vi tävling! Vinnaren får ett presentkort på 300:- hos Beachandmotion och det du ska göra är att i kommentarerna berätta vilken produkt du skulle välja i deras sortiment och vad du tänker använda den till.

Har du en blogg länkar du hit.


Mina favoriter i deras sortiment där man finner alltifrån kläder, badkläder, träningskläder till vattensportutrustning mm, är dessa snygga shorts som jag redan har!


Här finns dom...


Den här skulle jag nog behöva hemma;

här finns den


Finns hur mycket som helst i deras sortiment man skulle kunna tänka sig:)


Tävlingen pågår tom onsdag den 13/6 då jag drar en vinnare på kvällen.


Imorgon ska jag på bröllop, har stressat runt i sista minuten idag och fixat klänning, skor mm, bra planering va? Har bara inte hunnit med!


15 kommentarer:

  1. Jag skulle ta hjälp av det presentkortet för att köpa en pulsklocka eftersom jag saknar det i min intervall träning. http://www.beachandmotion.se/vinter/produkter/pulsklockor/garmin-forerunner-70-hrmss-pink-w?grp=951184

    Therese Persson
    theresepersson1982@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. Åhhh, de shortsen du har, fast i rosa, vill jag bara ha! Har letat efter RÄTT träningsshorts länge nu, och där är de ju!

    SvaraRadera
  3. Jag skulle köpa ett Patagonia Women's Hotline Top Platinum W. Snyggt och dessutom har jag bara 5 år gamla toppar i garderoben känns det som. Jag gillar dessutom att det är inbyggd bh och sist men inte minst att det är ekologiskt material!

    SvaraRadera
  4. Jag skulle köpa ett par nya hörlurar att ha när jag springer och pratar i telefon! Eller en flytväst till dottern, livsviktigt när man bor vid havet och vistas ute på bryggor och i båtar. :)

    SvaraRadera
  5. Jag skulle också vilja ha en Casall Chin Up Bar!
    Jag har svårt att göra knees to bar för att mina händer är så svaga, så att bara ha den hemma och kunna gå dit och hänga en stund då och då för att stärka händerna vore superbra!! :)
    Och självklart skulle jag också försöka mig på pull-ups lite annat smått och gott, det går inte att låta bli ;)

    SvaraRadera
  6. Angelica gustafsson12 juni 2012 kl. 07:17

    Oh, tänk om man skulle vinna... Då skulle jag på en gång köpa mig ett par rosa (såklart) Under Armour the play up shorts. Då skulle jag både ha ett skönt och praktiskt plagg att ha på mig på sommarträningarna och samtidigt va snygg då jag kör mina gympass

    SvaraRadera
  7. Jag skulle vilja ha ett par shorts (som dom på bilden!) att träna i. Har så länge (mm typ jämt) haft komplex för mina ben och nu efter månader av hård träning börjar jag äntligen kunna sluta fred med hur mina ben ser ut och istället uppskatta hur starka dom är. Sen jag började träna förra sommaren har ett av mina stora mål varit just att jag en dag ska våga visa mig på gymmet i shorts - utan att hjärnspökena tar över.
    Jag tror den dagen börjar närma sig på riktigt nu :) Så, shoooorts skulle göra mig galet glad.

    SvaraRadera
  8. Jag skulle absolut köpa de gröna under armourshortsen. För att de är grymt sköna och luftiga att träna H! Och för att de är snygga och gör mig glad med sin härliga färg!

    SvaraRadera
  9. Eftersom mina toppar är slitna och blivit lite för stora skulle jag välja en sporttopp från Casall. Har en sådan sedan tidigare och den sitter grymt bra.

    SvaraRadera
  10. Jag har nyss börjat komma in i träningsrutiner och tycker att det känns bra att tagit in träningen i mitt vardagsliv.
    Har däremot inte hunnit hitta några bra träningskläder och tänkte börja med grunden, en bra sport BH.

    Funderar på att ta en lektion av dig i KB så jag kan träna på gymmet själv. Gör just nu lite bara som jag tror...har iaf fått en bättre rygg:)

    Håller tummarna!! //Lena i Rättvik

    SvaraRadera
  11. Det fanns mycket roligt att titta på/köpa :) Men först skulle jag köpa de där shortsen som du har, fast i rosa - underbara!!!

    SvaraRadera
  12. Jag skulle köpa de gröna under armour shortsen för att det är så jäkla snygga och jag har suktat efter de hur länge som helst. Jag skulle använda dem på gymmet, framför allt när jag kör ben för extra pepp ;)
    Har länkat dig på blogg och facebook och håller alla tummar!
    Min mail är n-athaliepersson@hotmail.com

    SvaraRadera
  13. Jag skulle köpa en sån här:
    StayInPlace Line Seamless Bra A/B Black W
    Perfekt att ha vid all sorts träning, och även annars ;-) , och sååå skönt att "allt" sitter stilla där det ska när man sliter med sina träningspass.
    /Anneli

    SvaraRadera
  14. Jag skulle köpa ett par korta svarta shorts,som dom gröna du visar!! Skulle passa mig perfekt att ha i sommar i hettan när man gör sina ute träningspass!! kram vännen//Frida.B

    SvaraRadera
  15. Svårt att välja med så fina grejer! Men jag skulle slå till på en Casall chin up bar, perfekt för variation på hemmaträningen (och för sambon som vill 'knaka' ryggen ;) Alternativt de snygga dojorna Henri Lloyd Emily Moccasin, som gjutna både på båten som på kontoret! //Camilla

    SvaraRadera