CrossFitness by Marie

onsdag 13 mars 2013

Boot Camp för Mammor Gustafs våren 2013


Ser inte detta lockande ut? Att få den bästa träningen för dig som nybliven mamma ute i sol och friska luften! 
Ha barnet med dig i vagnen eller om det är uppe och går, syskon också välkomna.
 Få träning som har som syfte att ge dig en stark och funktionell kropp som orkar med barn och vardag, stärka upp det som försvagats under graviditeten, ge dig en bra kondition och starka muskler, kanske klara av något du aldrig gjort förut och komma i ditt livs form? För många av mina mammor har detta bara varit början till deras ny träningsliv oavsett om dom haft träningsbakgrund eller inte och många av dom som kört Boot camp för Mammor med mig är numera Mammor med starka magmuskler, gör många armhävningar på tå utan större ansträningning, kan svinga tunga Kettlebells och lyfta tunga vikter! 
Under mina träningar blir alla sedda och får hjälp med tekniken, jag vill att alla som tränar för mig ska få resultat och utvecklas. Vi jobbar med Kroppsviktövningar, Intervaller, Cirkelträning, Parträning och Kettlebells under vissa pass med mycket Crossfit inspiration fast självklart säkra övningar för nyblivna mammor!

Så här skriver en mamma om Boot Camp för Mammor Gustafs:


"Efter en tuff graviditet med foglossning och mycket stillasittande var min kropp i uselt skick.
Okunskap om hur man kunde träna, gjorde att jag av rädsla lät bli.
Maries Boot camp för mammor gjorde att jag hittade glädjen till träning. Tydliga resultat och alla kan köra efter sin förmåga.
Marie får mig att nå oanade nivåer och hon guidar mig till en starkare kropp. Jag känner mig helt trygg med hennes kunskap. Och jag kan verkligen rekommendera andra mammor denna träning!"


En annan mamma skriver:


I maj 2011 kom jag i kontakt med Marie och Mamma Boot Camp. Jag erkänner att till en början var jag lite skeptisk. Kan detta verkligen vara något för mig, en otränad trebarns mamma? Visst hade jag tränat lite grann före och mellan graviditeterna, sprungit någon kilometer och gått någon powerwalk men det var allt. Jag har provat olika former av koordineringsövningar (tex aerobics) men det passade inte alls mig. Så det fanns liksom inget att förlora. Bara att prova på något helt nytt i träningsväg, dvs Mamma Boot Camp.
Med tre barn så finns sällan tiden över för träning. Så att kunna ta med barnen, stora eller små i vagn, till träningen passade mig perfekt. Mamma Boot Camp är träning för oss mammor men det sker på barnens villkor. Ibland sover de, ibland vill de bara vaggas/gungas och ibland är de hungriga. Men det gjorde inte så mycket för det störde ingen och vi var alla där på lika villkor - Träning tillsammans med våra småbarn.  
När jag väl kommit igång med träningen så märkte jag resultat väldigt fort. Jag blev en gladare och piggare mamma, jag kände mig starkare framför allt i ryggen som jag tidigare haft problem med, jag fick en bättre hållning och flåset förbättrades. Och vågen visade minus och byxorna satt löst.. Allt detta gjorde mig taggad att fortsätta med liknande övningar hemma. Med enbart en vattenflaska och liggunderlag som verktyg hade jag påbörjat en resa mot nya hälsosammare mål.
Idag nästan 2 år senare är jag i mitt livs form. Jag är stark, explosiv, smidig och uthållig och det tack vare Mamma Boot Camp som gjorde att jag kom igång. Visst har jag utvecklats och tränar även med vikter. Men ett bra träningspass för mig innehåller alla de funktionella grundövningarna som jag lärt mig från Mamma Boot Camp och det är de övningarna jag kör än idag.
Stort TACK till Marie som introducerade denna funktionella träning i mitt liv.Hur glad blir man inte av dessa grymma mammors ord!:)Och missa inte:
Bland dom som anmält sig till Boot Camp för Mammor Gustafs kommer jag att lotta ut en 1 månads Kost och träningscoachning online plats (värde 750:-) och om man värvar fler mammor att anmäla sig kommer man få en extra lott per anmälan (viktigt att meddela vilka som man värvat) så har man ännu större chans!
Bara 4 veckor kvar tills vi kör igång nu!


Anmäl dig och dina väninnor på  mariemammabootcamp@hotmail.se


Gilla min sida på Facebook för att hålla dig uppdaterad med info om Boot camp för Mammor och tips och råd! Boot camp för Mammor Gustafs 
I helgen kan ni som bor i närheten och får Borlänge Annonsblad läsa min artikel om Träning för nyblivna Mammor med tips på bra övningar och råd och tips.

1 kommentar:

  1. Jag och Mini vill ju vara med så klart! Mailar också:)
    /Becca

    SvaraRadera