CrossFitness by Marie

onsdag 2 november 2011

Jo men eller hur?Vad tror ni?Ólga hade den här bilden på sin blogg idag, det är det jag menar om tjejer som tror att som  styrketräning ger dig en kropp som flickorna till vänster, suck... inte många tjejer når till den muskel nivå dom tjejerna till höger har ens fast dom tillbringar mycket tid med hantlarna och skivstängerna!

Jag tror tjejer som har mer "kvinnliga" former med bred rumpa, stora bröst och ganska mulliga armar har svårare att bli muskulösa än såna som är mer pojkiga i kroppen som jag och inte har höfter knappt´men sen finns det såklart alltid undantag.

Tur vi ser olika ut och ingen kan säga hur man ska se ut enligt någon mall men att hålla sig iform handlar ju om mer än utseende, det handlar ju om välmående och att vara pigg och glad, om du är i form kommer du antagligen klara motgångar i livet bättre än om du är i dålig fysisk form och trött.


Idag har jag och Victor kört ett pass jag gjort tidigare;

Löpning 400 m
20 Box Jumps

Löpning 400 m
20 Armhävningar
Löpning 400 m
20 Thrusters 14 kg
Löpning 400 m
20 Dips
Löpning 400 m
20 Burpees
Löpning 400 m
20 Utfallssteg m 14 kg ö. huvudet


Tog 22.35 min,  50 sek saktare än sist, jäkla skit också men jag skyller nog lite på Victor som sackade och gav upp lite på slutet så jag la lite tid på att få igång honom:-)

Victor körde of course utan vikter.


Sen gjorde vi olika varianter av plankor och jag gjorde 3*15 Jumping Pull ups och 50 hopprep mest för att träna upp tekniken, är helt kass på hopprep och har ingen aning hur jag ska få till Double Unders men jag ska fösröka mitt bästa!

4 kommentarer:

 1. Du är så coolt stark ;-) Tack för att du delar med dig av passet :)

  SvaraRadera
 2. Du är väl för söt du! Coolt stark- lät bra de! Alla skulle ha en hejarklack som dig, snacka om pepp!

  SvaraRadera
 3. Du är väl för söt du! Coolt stark- lät bra de! Alla skulle ha en hejarklack som dig, snacka om pepp!

  SvaraRadera
 4. Man måste VERKLIGEN gå inför det om man skall se ut så, om de går ens då.

  Är synd att så många tjejer är "rädda" för att lyfta tungt.

  SvaraRadera