CrossFitness by Marie

onsdag 16 november 2011

Önskelistan

Vilat idag känns bra, hoppas kroppen kommer i fas igen och det går framåt, tänker inte öka på rena styrkepass utan jag håller mig till ett rent styrkepass i veckan och resterande träningspass blir mer metaboliska pass med både styrka och cardio blandat som tex Kettlebell pass och Crossfit upplägg.
Vill inte bli mer "grov" men vill ändå bli mycket starkare och uthålligare, smidigare, snabbare och få bättre koordination så jag provar mig fram lite men det är klart att jag märker att det går framåt fast kanske inte vecka för vecka utan på längre sikt. Om jag jämför mig nu mot i början av sommaren du jag inte körde med Crossfit upplägg lika mycket så är det ju stor skillnad både i styrka och uthållighet och teknik i vissa övningar med.
Snart är julen här och shit vad mycket jag önskar mig och det är bara träningsprylar; Chinsbar, nya tyngre KBs, medicinboll, TRX, Bulgarian sandbag, mer vikter och en skivstång vet inte vart jag ska göra av den men det skulle nog lösa sig, nya träningskläder och skor, ja ojojoj det var grejer för mycket pengar det men jag får hoppas jag har varit snäll så jag iallafall kommer få en av sakerna på min långa lista.....


Lång lista ja det var det.......

Nä nu True Blood!

1 kommentar:

  1. På min står sandbag, träningskläder och skor. Hoppas tomten läser här ;)

    SvaraRadera