CrossFitness by Marie

onsdag 30 november 2011

Jultider och mat

Imorgon ska jag försöka mig på ett pass med lite mer i men tar ett lugnt tempo så jag inte gör illa mig.
Får känna mig fram vad som känns bra.
Skrivit ett inlägg på andra bloggen på Pralin om hur man fixar jul och nyår utan att rusa upp i vikt och tappar allt som man byggt upp.

Lite kort så tänker jag att man måste dels bestämma sig, dels planera och äta som vanligt under dagen för julbordet eller vad man nu ska på så man inte sparat sig och är såå hungrig att man kastar sig över julbordet och går fler ggr utan små tallrikar- varför inte använda dessertassietterna? och ta 1 liten tallrik med det kalla och 1 liten m det varma. Skippa potatisen den är ju inte unik för julbordet direkt så den kan man vara utan men ös hellre på med proteiner- lax, ägg och skinka tex och grönsaker bör det ju finnas lite med på ett riktigt julbord.... Och glöm inte njuta av det du faktiskt äter.

Träna hinner man också fast julen är lång och det är träffa släkt hit och dit, välj hellre korta intensiva pass oftare än 1 långt pass på en vecka.Julmat- ett gissel eller?Kommer lägga upp ett pass som alla hinner med och kan göra hemma med eller utan redskap, passar perfekt under jul.


2 kommentarer:

  1. Väntar på det perfekta passet för mig...just nu tar barnens träningar och jobb all min tid!! Tack vännen för inspirationen<3

    SvaraRadera
  2. Tack tack, ett kort intensivt julpass tar vi gärna emot! Jag gillar att ha ett par stycken att välja mellan så man aldrig tröttnar så det ska bli spännande att se vad du kommer med!

    SvaraRadera