CrossFitness by Marie

tisdag 8 november 2011

Mosade ben och rumpa!!!Big Gluteus!
Att hitta nya bra övningar som känns, är kul och dagens tränings pass hade jag med flera st.

25+25 Draken m KB (jobbigt redan efter 10!) bra för rumpan och balansen med!
25+25 1 bens knäböj så djupt det gick ( strävar efter att komma ner i Pistols så småningom och upp!)
25+25 Mountain Climbers
25 armhävningar m 1 ben upp 25 armhävningar med 1 arm upp efter varje hävning (skapligt jobbiga m 1 ben upp!)
50 uthopp inhopp (typ Mountainclimbers position fast båda benen satidigt) mjölksyra!
50 djuuupa knäböj m upphopp och utfall bakåt m varje ben (brändes i lår och rumpa!)
25+25 side lunges hopp


Tid 21 min.

Gjorde detta i förmiddags och nu känns benen och rumpan som mos, misstänker att jag kommer få träningsvärken from hell imorgon!Det här är ett perfekt pass att köra om man har; ont om tid, inte orkar tänka- 50 kan vi räkna till ändå eller?, inga redskap,och om man vill ha en snygg rumpa!


Hittade några av övningarna på http://www.bodyrock.tv/ har inte gjort något pass av hennes rakt av men tagit någon övning här och där.


Som ni fattar var det ett pass med fokus på Rumpan och ben.....


Jag skriver alltid ner mina pass jag gör och sparar så jag kan ha många färdiga pass att välja på när jag har mindre med tid som jag kommer få när jag börjar jobba nu igen i januari då är det viktigt att bara kunna välja något om jag inte har planerat och förbrett.
Vilka är ni som läser denna blogg? Tycker det är så konstigt när jag hittar min blogg på andra bloggares favorit blogglista, är jättekul ju men känns konstigt att så många är intresserade av mitt snick snack!
Berätta gärna vilka ni är och vad ni vill läsa om, vad jag ska skriva om och inte om.
9 kommentarer:

 1. Hej! Jag är så imponerad av dig och din kämpar anda! Verkligen inspirerande. Jag vill ofta prova dina pass men vet inte hur man gör övningarna. Skulle du kunna länka till var jag kan hitta bra beskrivningar? Eller är det på Bodyrock du brukar hitta övningarna?

  Tack!
  Hälsningar Jenny

  Ps. Jag läser ofta men har nog aldrig kommenterat eftersom jag nästan alltid läser via telefonen och det är så bökigt att skriva med den. Men jag ska bättra mig. Jag är en 32-årig 2 barnsmamma som bor i en Stockholmsförort och också bara tränar hemma.

  SvaraRadera
 2. Jättekul att höra att du blir inspirerad! Blir så glad att höra det för det är mitt mål... De flesta övningar kan man googla el söka på youtube men en del övningar kallar man ju olika så det kan va svårt att hitta men skriv och fråga här i kommentarena om det är några övningar du funderar på så ska jag förklara dom och kanske visa bild så man ser utföörandet.....

  SvaraRadera
 3. Vilken intressant träningsblogg du har. Vore kul om du la till den med de andra träningsbloggarna på http://styrketraningsprogram.weebly.com/traumlningsbloggar.html. Lycka till med träningen även i fortsättningen!

  SvaraRadera
 4. Jag har precis hittat hit men tycker du har en himla trevlig blogg med fin inspiration!

  SvaraRadera
 5. Jag har ju hängt här nu ett tag, så mig känner du nog igen. En träningstokig tvåbarnsmamma som älskar mina kb o tabata. Har Mamma Boot Camp klasser i Växjö. Älskar dina pass och att du blir väldigt inspirerad och sugen på Crossfit ;)

  SvaraRadera
 6. Hej hej! Har halkat in här via Olgas blogg för ett par dagar sedan! 2 barnsmamma bosatt utanför Göteborg. Tränat med Olgas PT-online sedan i maj! Fungerar kanon. Tack för en inspirerad blogg!

  SvaraRadera
 7. Hej hej! Har sett din blogg många gånger i Olgas och tittat in vid nåt tillfälle men glömt att lägga till dig på bloglovin (fixat nu!) och då också glömt av bloggen (förlåt!). Jag får snart sluta blogga själv så att jag hinner läsa alla fantastiska som finns där ute! Ska läsa ikapp så långt jag hinner, jag vill bara läsa om allt, typ, för att sammanfatta. Gärna pass-tips, suger åt mig allt jag kan!

  SvaraRadera
 8. tack Martin ,ja kanske det får titta på det.
  Annie, tackar. läser din blogg med, jättebra!
  Betty kikar in på din blogg med men blir aldrig av med kommentarer då jag mest läser bloggar i Iphonen och den är kass att skriva med...:(

  SvaraRadera
 9. Therese, kul du ittat hit, Olga PT online är super....Tack.
  Beatatjata-visst finns det många fantastiska bloggar....ska kika in hos dig med, lägger upp mina pass för det mesta..

  SvaraRadera