CrossFitness by Marie

torsdag 24 november 2011

Sandbag
Längtar efter att använda mina hantlar, Kettlebells och min kropp!!! Skit tråkigt att inte kunna göra något.....


Får använda träningstiden att fundera på bra passupplägg istället både för mig själv och kvällspassen, har inte kunnat haft mina träningspass med tjejerna heller och det är så tråkigt.


Skulle verkligen vilja ha en Sandbag till mitt "gym" har en massa ideer med olika övningar......
Det finns ju så mycket olika redskap på marknaden och poppar ju upp nya hela tiden och alla är nog inte så bra som det var tänkt men jag gillar Back to Basic och funktionella redskap som ger funktionell träning.Jag får väl fundera vidare jag men träna på ni, hoppas ni känner träningsglädjen!

6 kommentarer:

 1. Jag förstår att du längtar o att tjejerna längtar... Jag och tjejgänget körde ett kul kb pass i kväll, har nu svårt att varva ner ;)
  Sandbag står på min önskelista, bland annat... mkt jag vill ha.
  Hoppas du blir bra snart!

  SvaraRadera
 2. Ahmen då! Bara för att jag skrev om ryggen igår och att jag haft tur så knäckte det till idag igen! Så typiskt! Dock på ett bättre ställe denna gång, kan röra ryggen men inte nacken. Tror det går över men får nog vara lite extra försiktig. Passar också på att planera kommande pass. Aldrig är man väl så sugen på att träna som när man inte kan... /HelenaE

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig och inspirerande blogg! Vet inte hur jag hittade hit men jag fastnade och har nu läst kollat igenom alla dina inlägg och börjar härmed följa slaviskt :)
  Jag undrar lite var i hemmet man kan utföra vissa övningar. Tex fatman pull ups? Var gör du dina sådana? Jag har inga barn och därmed ingen gungställning i trädgården (kan tänka mig att en sån är användbar till detta ändamål, likaså med jumping pullups)
  Skulle du inte i något inlägg kunna tipsa mer om vad du använder dig av för redskap mer än hantlar och sådant? Fasta bänkar längsmed promenadstråk är det kanske vissa som inte har i sin närhet.

  Supertrevlig blogg! Och MBC låter fantastiskt :)

  // Anna

  SvaraRadera
 4. Betty; visst är det mkt man vill ha... Helena; vad tråkig m ryggen, hoppas du blir bra snart! Anna kul du hittat hit! Fatman pull up borde kunna funka liggandes under ett bord.... För box jumps och step ups har jag använt mig av altanen ute tex och och inne har jag en bänk eller ibland en kökspall från Ikea. Hoppas du fick lite svar..... Tack för snälla ord det värmer

  SvaraRadera
 5. Hoppas ryggen blir bättre snart din stackare!

  SvaraRadera
 6. Tack Annie! går sakta framåt men är lite bättre...

  SvaraRadera