CrossFitness by Marie

torsdag 24 maj 2012

Andas.....Vart tar tiden vägen? Jag hinner inte med något känns det som och även om jag tränar mycket nu så träningen mina andningshål där jag kan släppa allt för stunden och fokusera på det jag gör då, glad är jag för det.

Igår kväll körde jag lite teknik på mina Snatchar igen och jag tappade ju bort tekniken ett tag och kände mig helt borta i Snatcharna men igår kändes det som det helt plötsligt släppte och jag fick till dom riktigt bra några av dom, tekniken är så svår och så mycket att tänka på.

Gjorde 3* 5 reps på 30 kg i slutet och dom kändes riktigt bra, provade lägga på 5 kg till sen men det var stopp antagligen lite för många reps innan med så jag var trött i kroppen.

Det är lycka när något bara släpper och man får till ett flyt!

På måndag släpps passen till MK Open nästa helg och gissa om jag är nervös? Blir knäpp bara av att tänka på det, vill inte se ordet Double Unders med då är det bara att kasta in handuken för jag tränar på dom i stort sett 10 min varje dag men vad händer, inte ett endaste dugg! Måste vara fel uppe i koordinations delen av min hjärna eller något:)Tur jag har så mycket annat att tänka på så jag inte hinner fundera så mycket på MK Open.

Nu är mina Crossfit vänner på väg ner till Köpenhamn för att hejja fram våra duktiga instruktörer Malin och Magnus från Måndagsklubben i Falun EM som går av stapeln nu i helgen, önskar jag kunnat följa.


Ett av passen som dom ska köra är detta nedan och det har jag tänkt köra imorgon, få se hur det går......
4 kommentarer:

  1. Jag har också andats idag :) Bra jobbat med snatcharna! Kramar!

    SvaraRadera
  2. Tur att du har träningen som ett andningshål i alla fall, det behöver man! Så ser det ut för mig nu med. <livet bara susar förbi och jag hinner knappt med - träningen får mig att andas och att stanna upp lite!

    SvaraRadera