CrossFitness by Marie

måndag 7 maj 2012

Not good!!!Ingen bra dag idag träningsmässigt, kände av min överarm redan i början av passet och när vi började med Snatcharna så sa den ifrån men jag körde på ett tag i teknikdelen tänkte att det kanske släpper men i Woden så tog det tvärsstopp när jag började med Pullups och jag avbröt för det kändes inte alls bra, gjorde rejält ont i Snatchar och Pullups.

Är en gammal skada sen jag krockade med ett träd för några år sen men den kommer tillbaka med jämna mellanrum men den har faktiskt varit mycket bättre sen jag började med Crossfit av någon konstig anledning och brukar gå över med lite Ipren, så vi får se vad som händer, dålig tajming!"


Tråkigt värre.......

Något som däremot känns bättre är att jag börjar få muskler i ryggen, såna muskler man inte ser så mycket av själv eftersom dom sitter på baksidan :) men jag känner att stora ryggmuskeln växt en hel del känns framförallt vid ryggraden......

Viktigt med en stark rygg likaväl som en stark mage, balans mellan fram och baksida.... har man en stark rygg men svag bål så tar ryggen över och man kan få ryggproblem.

Det var inte många namnförslag men det var 2 bra iallafall!  Jag funderar verkligen på Tereses förslag Fitness by Marie, gillar att det är enkelt men väldigt trevligt!:) Kanske du får komma till Dalarna på Lördag Terese!:)

Om någon annan vill ha chansen att få en av platserna på min Kettlebell Workshop nu på lördag så behöver jag förslaget senast imorgon kväll.7 kommentarer:

 1. Trist med skada! Vila lite och hoppas det går över. Svårt med namn. Antingen så kommer det till en med en gång eller så känns det stört omöjligt. Har tyvärr inga förslag. Brukar annars vara rrätt bra på sånt. :)

  SvaraRadera
 2. Hej

  Corpus2Cross (corpus=kropp på latin) eller Corpus4Fitness

  Soliga hälsingar från västkusten

  SvaraRadera
 3. Tråkigt med skada, men de kommer tyvärr då och då :-(

  Snygg rygg har du dock!!!

  SvaraRadera