CrossFitness by Marie

tisdag 8 maj 2012

CrossFitness by MarieDet är namnet jag bestämt mig för. Det är en liten blandning av dom förslagen jag fått in och känns som att det träffar rätt! Är dessutom glad att jag själv kom på det för att det ska kännas som mitt eget även om det var med mycket hjälp av Terese`s förslag, så kan du komma på lördag på Kettlebell Workshopen så är du välkommen Terese!


Vad tycker ni? Låter det inte bra va?


Sen är det ju lite grejer kvar med namnet att kolla så det är godkänt och inte taget osv, sen ska jag försöka få lite ordning här på bloggen och även skapa en hemsida och en logo, men det är jag kass på så jag måste ta in ett proffs på sånt tror jag.
Jag håller tummarna nu för min arm, har ätit full dos Ipren nu och jag känner inte av den nu men vilar idag så vi får se imorgon när jag ska träna om det är bra eller inte.....

Stå i vassen eller inte.....

Det är snart mitten av maj, vart tog denna våren vägen? Snart sommar och dags att hoppa i bikinin och jag gissar/ är snarare rätt säker på att många känner panik och överväger att stå i vassen i sommar eller kanske köper någon av kvällstidningarnas gå ner 5 kg på 5 veckor, men seriöst varför ser man bara dessa snabba lösningar som attraktiva?

Man går ner i vikt av dieter det gör man, men hur mår man, hur mycket energi till att göra bra ifrån sig på jobbet, träningen eller i vardagen har man?

Att ta tag i sina mat och träningsvanor 1 gång för alla är en investering i livet som alla vinner på.

Börja idag! Go Go Go!!!

5 kommentarer:

 1. Tjena Marie!

  Ditt företag skulle väl heta Fitness by CrossMarie eller CrossMarie goes Fitness....cross har ju två innebörder för dig ;-) Ses ikväll på träningen. Kram Ullis

  SvaraRadera
 2. Hej! Så kul att du funnit ditt namn!! Tack för inbjudan men jag bor ju i Skaaaaaune! Lite långt att åka med kort varsel och så ska maken springa Göteborgsvarvet...

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är en del mil till skåne juh!:) Men tusen tack för hjälpen Terese!!! tråkigt att du varit sjuk, men blir glad att höra att maten funkar bra, det blir nya vanor rätt fort o sunda vanor ska man behålla!!!

   Radera
 3. Love it! Skitbra och klockrent! Och lite elegant på samma gång. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ååh vad bra du gillar det!! nu håller jag tummarna för att det blir godkänt hos bolagsverket bara!!!

   Radera