CrossFitness by Marie

söndag 30 december 2012

Toes to rings och mera Frivändningar


Hann ner en sväng i boxen i förrgår med och passade på och körde lite mer Snatch och Clean men mina axlar var så trötta så det gick inte så jättebra.

Körde en liten Wod i ett ganska lugnt tempo då jag fortfarande kände mig lite tung i andningen när jag kör hårt.
Tanken var att få in några Frivändningar i en Wod för att träna på att köra med tempo vilket alltid varit ett problem för mig och helst nu när jag är lite rädd att det ska göra ont i handlederna.

4 varv av:

2 Frivändningar 40 kg
5 Toes to rings
4 extra höga Boxjumps
4 Broad Jumps

Gick sådär med frivändningarna, måste nötas på att våga köra med tempo och slappna av.

Körde även lite Ringrodd och Knees 2 elbows.

Kändes verkligen i kroppen att det var 5 e passet denna vecka så igår blev det vila men idag blir det ett 6 e pass, man måste ju passa på när man är ledig annars hinner jag oftast bara med 4 pass i veckan.

Planen är att köra " Christine" en Wod jag körde i somras men jag gjorde aldrig klar den då utan bröt efter 2 a varvet för jag fick nästan upp maten. Idag blir det revansch hoppas jag, har något som känns av i ryggen som jag känt av hela dagen igår typ som någon slags låsning men hoppas det ska släppa när jag blir varm och värmt upp och kört ordentligt med rörlighet före.


Men nu blir det crossträning med äldsta sonen ett par timmar och utelek och grillning!

Igår följde jag med Charlie och pappan i familjen när dom skulle testa längdskidorna på elljusspåret och jag blev riktigt sugen att åka jag med fast jag har inte åkt sen 6 an :), synd på vädret idag bara...

1 kommentar: