CrossFitness by Marie

söndag 27 november 2011

Tävlingsdags

Tävlingsdags då!

Priset är ett presentkort på 500:- hos Snow and motion där det finns massor av fina grejer!

Det enda du behöver göra är att gilla Snow and Motion på Facebook och om du har en blogg länka hit till min blogg, ni utan blogg ni gillar på Facebook bara och så lämnar ni en kommentar här med vad ni skulle välja om ni vann......
Ni hittar dom här http://www.snowandmotion.se/

Tävlingen pågår tom fredag 2a december.

Lycka till!

Ett härligt underställ kanske?

21 kommentarer:

  1. Först ut! Jag behöver fler brallor att träna i och skulle beställa ett par Under Armour CG Catalyst Capri Wire W direkt. Har inte länkat till vår blogg då det är off topic för oss där, men gillat på FB såklart.

    SvaraRadera
  2. Jag behöver fräscha upp min träningsgarderob och skulle beställa toppen Röhnisch Fiona Loose Racerback Black W och byxorna Röhnisch Viola 7/8 Zip Tight Colibri Blue W. Gillar på FB!

    SvaraRadera
  3. Jag vill vinna!!! Det där snygga rosa understället skulle passa perfa på mina jaktturer! : )
    Hoppas allt är bra.
    Emma

    SvaraRadera
  4. Kul tävling och tack för en super inspirerande blogg! Har börjat läsa för ett ett par veckor sedan. Hoppas att du kommer tillbaka från din skada snart.
    Jag vill gärna vinna, ett nytt underställ hade inte suttit fel! :)
    Tack och hej!!

    SvaraRadera
  5. Jo jag vill tävla! och jag länkar jämt från min blogg till dig! Hoppas du börjar frisk´na till i ryggen. Kram från Carola!
    Går nu bums in på fb och gillar!

    SvaraRadera
  6. Tack för en superinspirerande blogg. Hittade hit för några veckor sen genom MVS. Har aldrig varit nån träningsmänniska men nu efter 2 barn har jag gett mig tusan på att jag ska komma i form. Har gått ner 11 kg sen i somras nja lchf. Nu bil jag bli stark och sund:) skulle bli såå glad om du ville hjälpa oss nybörjare med lite träningsövningar:) vill väldigt gärna bli med i denna fina tävling. Har gillat på fb och håller nu tummarna:) finns ju så mycket fint. Har svårt att bestämma mig men kanske ett bidrag till en onepiece. En fin julklapp till mig själv:). Tack igen för en fin blogg. Fortsätt inspirera oss. Vi/jag behöver det så. Alexandra

    SvaraRadera
  7. Är med och tävlar....Dessa Röhnisch Elin Warm Tights Black W skulle passa nu när vintern är i antågande.Gillar på Facebook.
    Ha en fortsatt trevlig kväll / Maria





    Röhnisch Elin Warm Tights Black W








    Röhnisch Elin Warm Tights Black W

    SvaraRadera
  8. Självklart är jag med o tävlar. Gillar på FB och länkar gärna hit. Under Armour Heatgear Longsleeve Black W skulle jag vilja ha.
    Kram Betty

    SvaraRadera
  9. Här kommer en till som gärna är med och tävlar. Jag har gillat på FB och även länkat hit från min blogg.. En Röhnisch Fiona Racerback Black W hade inte suttit helt fel nu när alla mina tröjor börjat bli en aningens för stora. Spännande :)

    SvaraRadera
  10. Jag har länkat hit till din sida, men jag verkar vara den enda i världen som inte har facebook... Eller, jag har ett konto som jag startade för typ fem år sen när det där kom, men jag använder det inte och har faktiskt ingen aning om hur jag ska göra... ;-) Kan man vara med och tävla ändå? Isåfall, och om jag vinner, så ska jag klicka hem två snygga pannband att ha när jag utomhustränar!

    SvaraRadera
  11. Gillat och länkat!

    Behöver SÅ mycket grejer så det är verkligen svårt att välja men en till träningsbh ligger högt på listan, den här från Stay in place verkar skön! http://www.snowandmotion.se/vinter/produkter/traning/stayinplace-omega-bra-d-e-black-w

    SvaraRadera
  12. Hej!
    Jag skulle köpa en Casall Multibalance training :-)
    Gillar på Facebook! Har ingen egen blogg.

    SvaraRadera
  13. Det skulle bli ett par loose pants från Röhnisch :)

    SvaraRadera
  14. Jag är med :-) Jag fick min andra dotter i Maj och började träna efter 7 veckor nu kör jag fem dagar i veckan och ska även göra klassikern nästa år, hjälp! Sist jag stod på ett par längdskidor var i mellanstadiet, och jag har aldrig varit med i en tävling såsom tjejmilen lr nått, så jag behöver pepp och träningskläder. Bra blogg du har, jag har varit inne och läst Olgas mycket nu efter förlossningen. Kul att du bor så nära. / Frida, just ja jag skulle köpa en pulsklocka :-)

    SvaraRadera
  15. nina.palmgren@hotmail.com1 december 2011 kl. 09:49

    Jag skulle unna mig underbara ullstrumpor. Har jag längtat efter i flera vintrar, men blir alltid för snål när det kommer till kritan... :)

    SvaraRadera
  16. Jag sliter ut hörlurar som tusan när jag tränar. de går sönder eller tappar ljud. Så nu suktar jag efter ett par i bra kvalitet från urbansears så jag och min musik kan njuta av träningen tillsammans - så det skulle jag välja :)

    SvaraRadera
  17. michaelabondeson@gmail.com1 december 2011 kl. 14:40

    Om jag vinner skulle jag välja en sport-bh. Jag behöver verkligen en ny efter att ha ammat sonen i 8 månader. Brösten har minst sagt ändrat form och flyttat sig en aning... :-)

    SvaraRadera
  18. Om jag vinner väljer jag ett par bra hörlurar som sitter kvar när man tar i för fullt.
    /Anneli Israelsson

    SvaraRadera
  19. Jag vill absolut vara med och tävla!! Jag skulle nog välja nått av dom fina tränings kläderna som finns.Gillar på facebook=) Kram från Frida B.

    SvaraRadera
  20. Åh vad roligt med en tävling! Jag skulle önska mig nya träningskläder - det är ju så mycket roligare att träna när man känner sig snygg också ;)

    SvaraRadera
  21. Tack, jag har just hittat MIN drömjacka, tack vare snowandmotion! Har aldrig hittat till den sidan förut. Nu räcker ju inte 500 riiiktigt till, men man kanske kan flirta lite med tomten också. ;) Jag skulle absolut köpa:Norrøna Narvik Gore-Tex Perf. Shell 2L Jacka Waterfall Blue (D)

    SvaraRadera