CrossFitness by Marie

onsdag 2 januari 2013

Mitt 2012


Mitt 2012 summerar jag som ett bra år när det gäller träningen trots skadan nu i höstas. Jag har verkligen utvecklats massor och klarat många mål jag satt upp, blivit mycket starkare än någonsin även om jag har tappat lite av det senaste månaderna.
Jag har fattat modet att ställa upp i 2 st Crossfit tävlingar ; MK Open & Crossfit "SM" och varit nöjd med mina prestationer i slutändan även om man alltid tycker man kanske kunnat gjort lite mer just då.
Glömde nästan av Strong Girls Championchips ju!


CrossFitness by Marie startade jag i februari och det har varit ett fantastiskt år som egen företagare med inspirerande kunder och deras resultat, härliga träningsgrupper; Boot Camp för Mammor, CrossFitness och Kettlebell by CrossFitness som gett järnet och utvecklats massor.
Mycket lärorikt och roligt och jag tänker fortsätta utveckla företaget med nya ideér och utbildningar framöver.


I mars gick jag Spartan`s Kettlebell instruktör utbildning, en givande, lärorik och fantastisk utbildning där jag träffade härliga inspirerande människor, bla fantastiska Betty som är en riktig inspirationskälla!
Målet är att under 2013 gå steg 2 av Kettlebell utbildningen och bli certifierad Kettlebell Coach.Givetvis har jag nya större mål för 2013 både för företaget och min egen träning. Ser fram emot nya utmaningar!Jag och min familj började Januari och det nya året med en Pullup utmaning månaden ut där vi var och en satte mål för oss själva och den som ökar antalet reps mest procentuellt vinner något bra pris vi ska enas om. Jag har ju efter min skada inte kunnat göra strikta Pullups alls men jag kan nu iallafall göra 1 men det känns surt när jag i somras kunde göra några stycken och även hade börjat köra lite viktade Pullups, men men det gäller ha tålamod, tills januari är slut har jag satt ett mål på 4 st.

Charlie är inte med på utmaningen :)


Startade det nya året med träningspass med härliga människor och en massa Marklyft och en mindre härlig liten Wod som dödade mina axlar och överarmar totalt!!!


Bilderna representrerar en del av mitt tränings 2012


Boot Camp för Mammor

Spartan Kettlebellutbildning
Träning för ett Friskare Sverige
Snatch på RCFFC
Hnadstand på RCFFC
Jag mina lagkamrater i Strong Girls championchips
CrossFitness 
MK Open
Mk Open
Spartan KB utb, jag, Shirin, Olof & Betty


2 kommentarer:

  1. Blir det nå Boot Camp för mammor nu till våren?

    / Amanda

    SvaraRadera
  2. I början av april är Bootcamp för mammor planerat att starta.

    SvaraRadera