CrossFitness by Marie

måndag 9 juli 2012

Mission Completed!Packar och packar och undrar hur allt ska få plats..... det löser sig nog. Får släppa det för en kort stund imorgon förmiddag när jag tränar sista passet i boxen på 2 veckor minst, är så skönt att kliva ner där och släppa allt man har i sin hjärna som snurrar och bara ösa på tungt och tufft! Älskar min träning!´


Jag älskar även att få höra att mina kunder blivit träningsfrälsta och älskar att träna dom med eller någon läsare av bloggen jag lyckats inspirera eller någon i min omgivning som påverkats av mig att börja träna eller träna mer regelbundet, det är lycka för mig och mission completed på ett vis:)Vad man motiveras av att träna är ju väldigt olika och vad som driver en, för en del handlar det om en målbild av hur man vill se ut kroppsligt, andra en känsla hur man kommer må när man fått bra rutiner med träning och sund kost och för en del att uppnå vissa prestationer inom träningen.

Jag drivs av viljan att bli starkare och bättre hela tiden och tillfredställelsen jag känner när jag uppnår något av mina mål som sen byts ut mot nya, jag motiveras av att jag hela tiden ser resultat av min träning och att jag mår så bra av den.


Vad motiverar och driver dig?
Min slags motivation!

4 kommentarer:

 1. Känslan när man ser att man går i mål på Vansbro simningen pigg i kroppen .... tror att man simmat på 1.10 å så kollar man på nätet senare(tidtagningen på plattformen jag gick imål på var ur funktion)å ser att det var 1.06 gör man dubbla glädje volter. Inte simmat en meter på många år utan gör det för jag vet att i mål kommer jag :-)
  Så nästa år ska jag under 1h UTAN å ha simmat 1meter innan igen :-))))))
  Å du har en kanon bra blogg Marie!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra jobbat av dig! Jag skulle inte palla Vansbro simningen är kass på att simma! Tror absolut du klarar ditt mål med erfarenheten från den här Vansbro simninge. Kämpa på!

   Vad glad jag blir att du gillar bloggen:)

   Radera
 2. Vad som motiverar och driver mig? DUUU!!!! ;).... och känslan av att bli starkare för varje pass. Att en övning känns lättare och lättare ju flitigare du tränar. Känslan av att ANVÄNDA sin kropp!!

  Du är bäst! Ha en härlig semester!

  //Therese, Malmö

  SvaraRadera
 3. Vad glad jag blir att höra Therese:)!

  Visst är känslan av att bli starkare härlig !!!!
  Hoppas du har ett härligt sommarlov !

  SvaraRadera