CrossFitness by Marie

fredag 24 februari 2012

3 a !Har gått runt hela dagen idag och varit så grymt taggad för KM men lite orolig för att axeln skulle protestera men den sa inte mycket och det var så himla kul!!

Några besvikelser över mig själv, som tex Toes to bar som istället blev i ringar och foten skulle in i ringarna, gick åt skogen kan man säga fick 5 godkända under 3 min inte så kul alls....

Men nytt PB i Frivändning/Clean 47,5 kg och nästa gång blir det att sätta 50 kg, det kommer jag fixa när det inte är tidspress och man i lugn och ro kan bygga upp.

Heat 1

KMet var indelat i olika heat och första var att under 3 min bygga upp ett RM i Frivändningar, alltså 1 rep av så tungt du klarar. 47,5 kg för mig.

Direkt över till nästa gren Rodd i 3 min få ihop max antal Cal. Det gick sådär...

Sen 3 min; 3 Utfallssteg m 15 kg viktskiva på raka armar oh. 3 Boxjumps, 6 Utfallsteg m 15 kg, 6 Boxjumps, osv med 3 stegring varje gång. Kom upp i 12 i båda men hade hunnit några Utfallsteg till om jag inte fick blackout i hjärnan och slutade fast jag inte var slut.... Varje poäng räknas ju!!!

Därefter 3 min Toes to Bar som blev i ringar med fötterna som skulle in i ringarna. Där var det inte kul, 5 st på 3 min!


Heat 2

6 min
Max reps Shoulder to overhead 30 kg, gjorde 29 st och fan vad irriterande att jag inte fick upp den 1 gång till, hade 30 som mål eller fler helst men det var en målstolpe, man fick inte sätta ner stången melln utan när man släppte ner stången i backen var det bara gå till nästa övning; Pullups!Samma där om man släppte stången så var det slut på Pullups, gjorde 1 eftersom jag bara kan göra en utan att ta om taget.
Sen över till Backsquats 40 kg, klarade 35 st.

Rätt nöjd med det heatet, synd bara att jag inte klarade fler pullups men men.

Sista heatet var en utslagstävling i att hänga i räcket så länge som möjligt! Gled ner efter ynka 1,46 min o det fanns ju dom som lekte apa och hängde i typ 5 min med 1 arm och avslutade med några Pullups med :)!
På söndag kör vi i Boxen!


7 min Burpees! Är ni med?

Av hittills postade resultat har bästa man 158 Burpees gjorda och bästa kvinna 133 st, det är en hel del det!

Nu ska jag vila imorgon och ladda för Burpees på söndag......lovar skriva hur många jag klarade även om jag inte klarar målet på minst 100!

Nu vill jag ni kör ni med på söndag och skriv i kommentarerna hur många ni klarat, kom ihåg att vi alla är olika och bra på olika saker så att jämföra med andra behöver man inte utan sätt era egna mål och försök uppnå dom!!!!

8 kommentarer:

 1. Jag är sugen på att köra 7 min burpees, vad är godkänt, hoppa ut ihop och upp? Eller får man kliva ut i slutet :) ha en bra helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart du ska göra Carola!Som i videon, hoppa in o ut o upp, lår o bröst ska i golvet, toucha ngt 15 cm ovanför utsträckta armar. (för det ska vara rätt men vilka som duger om man vill utmana sig själv!)


   Tack detsamma!!!

   Radera
 2. Beskriv burpees för dig:-) Jag är sjuk men kan prova när jag är frisk igen. Bra jobbat ovan!!! (Behöver det vara kod för att kommentera? Jag har inte problem med spam fast jag kör utan kod? Det blir så omständligt med koder... kram)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som videon ovanför....
   Krya på dig Lotta! Tack!:)
   hmm det har jag inte ens tänkt på ska kolla inställningarna få se om jag som inte är så bra på datorer klarar ställa om:) tack för tipset....

   Radera
 3. Grattis här också!! Du är grym och jag är stolt över dig!! Burpees utmaningen kör jag med dig, det vet du :) med en viss modifikation pga mitt knä, TRX burpee. Igår gjorde jag 50 men i ett pass som tog ca 20 min. Fler lär ju bli under 7 min :)
  Det verkar som om vi ses till helgen :)
  KRAMAR!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Betty!!! :)

   Härligt!
   Ja vad kul det ser jag verkligen fram emot, kanske kan ut o käka efter lördagens utb tillsammans då?
   Kram!!!

   Radera