CrossFitness by Marie

tisdag 28 februari 2012

Avsockring pågår....Sockerfri dag nr 2, haha hjälp vad drygt det är att göra sig av med ovanor som smygit sig på, känner med er allihop som jag "tvingar" skippa sockret!:)

Har ju gjort det förut men man glömmer lätt, sen är det lättare i vissa miljöer, dagens miljöer var inte lättare- tex Leklandet, godis, godis, kakor, kladdkaka som barnen mumsade och såklart inte åt upp hmm fick övertala mig själv rätt mycket för att låta bli kan jag säga men jag åt en bra kycklingsallad och drack kaffe istället, that`s it! Är ingen socker Hitler annars men för att bli av med detta ständiga sug jag hamnat i så måste jag vara stenhård en period (läs några dagar misstänker jag) så jag kommer ur det, sen fikar jag om jag vill det och käkar godis med barnen till fredagsmyset men att varje dag äta sockerbomber är inte okej tycker jag helst inte när man mår dåligt kroppsligt av det......


Coolt- efter den gatan vill jag också bo!!!
Torka på träningspass?

Prova den här!6 kommentarer:

 1. Hej du flitige...
  Om du efter din sockertömning börjar äta socker igen så kommer ju suget tillbaka och du kommer få göra om denna tömning igen!!Fast du verkar klok så de visste du nog redan.
  Mvh
  Krusidullan

  SvaraRadera
 2. Haha, jo du har alldeles rätt men jag vill inte leva sockerfritt jämt utan vill ha min godispåse att se fram emot ngn el fika när man är på kalas o håller jag det på den nivån så är det inga problem!

  SvaraRadera
 3. Lagom av allt är väl bäst. Godis på lördagar tycker jag funkar bra. Såklart tråkigare men vill man vara fin så får man ju lida lite.. Gillar Olgas bild i dag!

  SvaraRadera
 4. Avsockring skulle jag behöva just nu för jag är inne i en riktigt sötsugsperiod. Kommer aldrig att avstå sockret helt, som jag känner nu, men tänker lika som du att när man bara känner sug hela tiden kan det vara bra att göra något åt det ;). Vad duktig du var som lyckades att inte äta några av resterna!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man måste själv välja vart man vill ligga, helt utan socker eller lite ibland... tycker inte ngt är fel, man klarar sig ypperligt utan socker men det är min njutning medans andra ser ett glas vin, en macka, pasta eller vad det nu är som njutning!!!

   Radera