CrossFitness by Marie

torsdag 9 februari 2012

Something called love....


Helt galet! Ja jag vet det tjatas om denna Crossfit men jag är fan kär i Crossfit!

Vilar idag efter mina 5 pass i boxen på 3 dagar men har abstinens och den blir värre av att veta att jag inte ska träna förrens nästa vecka igen.

Kan inte annat än känna igen mig i det mesta av den här listan:) fitasfuck step-story-of-a-typical-crossfitter

Tycker det är helt fantastiskt att man kan må så bra av träning, hoppas ni som ännu inte tagit tag i er träning inspireras av detta, tänk på att jag för några år sedan aldrig lyft en hantel i princip och aldrig trott jag skulle göra något av det jag gör idag vare sig det gäller styrketräningen eller övningarna inom Crossfit.

Jag Marie göra Handstand Push ups (stå på händer o göra en "armhävning") ha! visste inte ens vad det var eller jag göra Marklyft med 100 kg (en gång bara förvisso o bröt nästan ryggen kändes det som men ändå!) nix det trodde jag inte för några år sedan, alls.

Men nu är jag här och dit jag är på väg nu, är min rätta väg att vandra, träningen upptar mer och mer av mitt liv och inte bara min egen träning utan andras med, känner att det är min mission här i livet att "träningsfrälsa" andra med! Låter som en galen präst från någon knasig sekt:)

Snart är jag egen företagare och någon gång i framtiden hoppas jag på att kunna försörja mig inom detta, även om jag älskar att jobba med härliga ungar så är det inte det jag vill göra resten av livet.
4 kommentarer: