CrossFitness by Marie

söndag 25 september 2011

Utvilad

Min stående frukost

Äter alltid samma frukost, måste ha min fullkornshavregryn och rågflinge gröt med bär som oftast blir frysta hallon och blåbär sen har jag lite solroskärnor på också och mjölk förstås.
Till det alltid ett ägg så om dom är slut blir det jobbigt! Kaffe såklart till.

Tycker frukosten är bästa måltiden på hela dagen, jag kommer inte igång utan den är en sån som aldrig skulle kunna hoppa frukosten och dessutom vill jag ha den direkt jag vaknar. Vet att många inte äter frukost och har svårt att äta tidigt på morgonen men faktiskt så är det ju till och med bevisat i en studie att människor som ÄTER frukost håller en hälsosammare vikt än dom som hoppar den och ofta kompenserar den på annat vis under dagen med onyttigt småätande.

Vad äter ni till frukost?Utvilad men långhårig..


Inatt har Charlie sovit HELA natten i sin säng vilket typ aldrig hänt mer än någon gång när han var runt halvåret. Känner mig väldigt utvilad, han har inte heller vaknat och behövt nappen 38 gånger som han brukar heller....Har däremot haft Max brevid mig i sängen, han brukar vilja sova där när Mattias och Victor är borta. Det här med barn i sängen är ju mysigt men man sover rätt kasst helst när dom läs Charlie sparkas och grejar natten lång! Charlie har inte haft det lätt på nätterna med diverse problem så vi har ju aldrig fått sova sen han kom men hoppas det vill vända nu, hans nätter blev iof bättre när han var ca 8 mån då vi kom på att han hade Reflux (öppen magmun) så vi behandlade det men han har ju den där jäkla nappen som han aldrig hittar trots 5 st typ i sängen. Men hoppas hoppas det fortsätter som inatt!


När det gäller dålig sömn när man har småbarn så är det ju bara att tänka att det går över någon gång såklart för inte vill våran Victor 10 år sova med oss eller, så att tänka att man sovit så dåligt så man pallar inte träna är nog inte ett alternativ för då är ju risken att man aldrig under småbarnsåren kommer kunna träna....


Appropå något annat måste jag göra något åt mitt hår, är så less på det långt och tråkigt. Vill ha en frisyr men är ju så feg blev ju inspirerad av snygga Marit som har bloggen Marits vita skrin och hennes lugg men dom få gånger jag haft lugg så har jag inte alls trivts.
Lång page är ju också himla snyggt men vågar nog inte, någon med frisyrtips??
Ska iallafall bli mörkare i håret nu det är ju så solblekt i topparna.

Nu är det dags att lägga Charlie snart och sen Träna!
Har inte bestämt än men väljer mellan 2 upplägg, ute blir det iallafalll.


2 kommentarer:

 1. Självklart ska du bli mörkare i håret. Kör det och en rejäl klippning, kanske lite uppklippt. Och du som tränar så mycket skulle nog tycka luggen är i vägen. Klipp en längre snedlugg som du lätt går upp med håret istället :-)

  Tack söta du för länken :-)

  Känns som om jag fått nåt allvarligt fel på halsen eftersom jag fortfarande har ont i den och varje em kommer smygande feber :-(
  Jag vill träna och bli stark...... Nu!

  SvaraRadera
 2. du har rätt när det gäller lugg, vet inget värre än hår i ansiktet när jag tränar.
  få se få se....

  men du kanske borde gå till en farbror doktor med din hals Marit det är ju så jobbigt att gå dra på ngt och inte bli riktigt frisk ju.
  du hinner komma iform, men du kan köra plankan fast du inte är helt hundra!

  SvaraRadera