CrossFitness by Marie

lördag 24 september 2011

Hälsa på sugen....

Idag ska jag köra en WOD som ser jäkligt jobbig ut på papperet iallafall, men det är ju så det ska vara med utmaningar, svårt! Får se hur det går måste muta Max till lite hjälp att hålla koll på Charlie då fast jag ska köra när han sover men ska springa några -7 st 400 meters vändor så det blir lite spring runt kvarteret fast hem och göra lite jobbiga övningar emellan så hoppas min Max vill hjälpa mig då vi är ensamma i helgen jag Max och Charlie, Mattias och Victor är på crossläger och mina andra "barnvakter" är inte heller hemma.
Barnarbete eller vad!

Det är ju inte så ovanligt att jag är själv med Max och Charlie direkt typ, varannan helg men förhoppningsvis kan den käre sambon få klart med sittplatser i Crossbussen någon gång så vi också kan vara med.
Men det är skönt på ett vis att bara vara hemma och inte ha en massa måsten som det blir när man ska packa husvagnen för 5 personer och planera mat osv.

Borde putsa fönster bla nu när det ska vara väder i helgen men skulle hellre hitta på något roligt, kanske hälsa på någon- någon som vill ha besök kanske, av 2 vilda barn och en pratkvarn?!
 

Förresten så måste jag tipsa om filmen Rio ja barnfilmen alltså om man inte sett den så kan jag varmt rekommendera den tillochmed jag klarade av att titta på hela filmen fast den är tecknad vilket jag kan ha svårt för men den var härlig och rolig, jag och Max skrattade mycket!


I`ll be back!

2 kommentarer:

  1. Hej! Har precis hittat hit. Gillar verkligen att du berättar hur du tränar, hur passen ser ut och hur du upplevde det. Detta är en ny värld för mig, äta rätt och träna hemma. kommer framöver att testa dina upplägg!
    Hoppas att du har en underbar helg!

    SvaraRadera
  2. Va kul med någon som jag inte känner som läser bloggen, välkommen! Hoppas du ska inspireras! Träning blir roligare och roligare för varje gång hoppas du också kommer uppleva den känslan....Tack detsamma /Marie

    SvaraRadera