CrossFitness by Marie

onsdag 19 oktober 2011

Everything Changes.....

Idag var det vilodag men det blev en promenad i en timme ändå, ser inte det som träning mer som vardagsmotion även om det sällan blir av nu för tiden men skönt är det att gå, helst tillsammans med någon.


Imorgon är det sista Mamma Boot Camp passet och då ska jag passa på efteråt att göra ett träningspass nere vid trapporna där vi kommer vara, gäller att passa på nu för när det blir snö och is så går det inte att vara där längre och automatiskt kommer den mesta träningen bli inomhus så det kommer nog bli mer rena styrke pass i vinter än vad jag kört nu men sen har jag ju min crosstrainer som tur är så jag kan ersätta lite löpning med, visst går det att springa fast det är snö men det blir halt kallt och jäkligt så då är det skönt att veta att man har ett alternativ iallafall.


Gäller att ha någon slags plan, för Everything changes sometime till förhoppningsvis det bättre men man vet inte.........



trappträning


Har gjort ett nytt tufft pass till tjejerna ikväll men har inte provat det själv för en gång skull, få se om det blir bra?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar