CrossFitness by Marie

torsdag 13 oktober 2011

Snygg träning???

Idag gjorde jag ett snabbt pass vid trapporna efter Mamma Boot Campen, fick träna själv dessutom så jag kunde fokusera 100% på träningen.

Ställde telefon timern på 20 min och gav järnet i;

Maxa uppför i trappen
9 Burpees
9 Knäböj m hopp
9 Armhävningar
9 Grodhopp

Hann med 7 vändor precis, snittet på varje vända låg alltså på 2,8 min.

Sen körde jag ett triset med;


10 Jump Lunges
20 Mountain Climbers
10 Side Lunge Jump

tre vändor......

Efter det ett Triset med;

10 Box jumps
10 Reptile Push up
45 sek Plankgång i sidled

tre vändor här med.

Hittade lite nya roliga övningar hos Fokuserade Lotta med bloggen http://fokuseradenergi.wordpress.com/
som kör upplägg som Body Rock tjejen lagt upp hela pass på Youtube, tjejen har en snygg och jäkligt vältränad kropp men känns lite väl porrig, eller vad? Här kommer en länk iallafall  till Body rock Workout
Jag kan inte säga att jag känner mig som henne när jag tränar, ingen snygg träning här inte- bara massa flås och stånkande som nån som håller på att dö snarare!Porriga men vältränade Zuzana Body RockSå mina tjejer kan lugnt räkna med att få prova dom med på lite nya övningar framöver!


Lunchen idag blev lite korvstroganoff rester med lite matvete och en bönsallad med stora vita bönor, tomat, feta, oliver, olivolja, vitvinsvinäger och salt och peppar och citronpeppar.Kass bild!

2 kommentarer:

  1. Vilket bra träningspass!! :-) Skönt att träna ensam. För mig blir det ingen träning idag, verkar som om jag blivit lite sjuk. Hoppas att det är snabbt övergående.. skratt. Visst är hon porrig Zuzanna? Jag läste i NY Times att hon försörjt sig som nakenmodell tills hon träffade Freddie, vilken tur att hon fick ny karriär. Lunchen ser jättegod ut:)

    SvaraRadera
  2. ja men eller hur,? såg när jag googlade bilder på henne till bloggen att det fanns andra mer barnförbjudna sådana på henne med, var faktiskt lite som jag trott alltså! Krya på dig!

    SvaraRadera