CrossFitness by Marie

onsdag 5 oktober 2011

styrka

Har dålig motivation och känner inte alls för att träna men behöver få ur mig en massa och tung styrka känns som det bästa botet, så idag blev det några supersets med bla Knäböj m boll bakom ryggen 10 st och Hantellyft åt sidan en arm åt gången(5+5) 10 st 7 kg per hantel allt gånger 3.

Gillar hantellyft åt sidan, en bra axelövning men känner att det tar tid att bli starkare här, kör fortfarande med samma vikter som för 5 månader sen och min vänsterarm som krånglar än sen en krock är väldigt svag och hugger ibland.

På kvällsträningarna och Mamma Boot Camp kör vi rätt ofta en slags armpressar alltså med varandra som motvikt och shit vad dom kämpar tjejerna och starkare blir dom för varje gång! En perfekt ute övning om man inte har vikter och är flera st.

Man står den ena framför den andra, raka armar utåt sidorna och den bakom pressar ner och den framför upp, ju närmre man står desto starkare blir man jämte den framför och man ska tänka på att koppla in magstödet.Har problem m datorn så blev inga bilder idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar