CrossFitness by Marie

torsdag 27 oktober 2011

Vad är din ursäkt?

Hur mycket vill du??

Det gäller att bestämma sig va? Vill man träna så ska inget hindra en och i en föräldrers vardag finns det ju många hinder för att få till träningen men det viktiga är att bestämma sig och inte hela tiden leta dom perfekta förutsättningarna för ska man vara ärlig som kommer dom sällan, alltid är det nåt; hungrig, nyss ätit, barnen vakna, trött, kallt ute, varmt ute, har tvätt, disk, städ, jobb osv att göra - det är jämt något som gör att det kanske skulle kännas bättre att ta träningen imorgon men sannolikheten att den blir av då är inte så stor om vi alltid låter något hindra oss att bli starkare, piggare, gladare, bättre föräldrar och mer nöjda med oss själva....


Vad har du för ursäkt?

Vi har alla olika förutsättningar men viljan den kan alla ha!

Sen är det viktigt med en balans att det inte tar upp hela ens liv med träning och äta rätt och inga bestraffningar till sig själv för att man missat ett träningspass, men det är heller inte bra om du ätit lite galet en dag, att tänka att man iallafall förstört allt och lika gärna kan fortsätta svulla eller skita i träningen.

Sunt tänkande kommer man lågt på!


Idag ska jag träna ute med ett pass som jag hittade som en WOD först men gjort om lite för att den ska funka att göra här hemma.
Mycket löpning i den, får se hur det går idag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar